Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast za film...i onako usput...potresan video dolazi iz tuzle...danas je u naselju djenjak u tuzli oko 14:45 sati zabiljezen incident u kojem je ucestvovao migrant....on je fizicki povrijedio zenu inicijala f. a. (65) iz tuzle nakon cega je prevezana u ukc tuzla gdje ce joj biti pruzena pomoc i konstatovan stepen povreda...spuca terorista nanu punim sakom...cikoticu i osmice da li vas je stid vise kriminalnih radnji vasih sexi jarana...
@KurvadMiric2. prvo nisam to sto pises da jesam...a drugo pogledaj u oslobodjenju snimak debilu...
Ako to klix ne objavi, kao da se nije dogodilo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Snimi drugi dio sa Munirom kako pare zarađuje, voza džipove a holanđani zidaju kuće. Kraljica Balkana je Kolinda...
Propala režiserka. Da nije bilo rata, ne bi imala ideju, inspiraciju, da napravi film. Zna li napraviti ista sto nema veze sa ratom? Ne zna, ali zna da kupi pare pi ministarstvima. Tu je bez premca.
kao što si ti prelivoda,muljator i egoista sa milion komplexa
Majke Srebrenice su preživile horor, ali nisu meritorne. Nivo pismenosti i sl. Pa one su dale Vučiću Cvijet Srebrenice, a vampirku Kolindu proglasile kraljicom Balkana. Film je realan kao i holivudski filmovi na sličnu temu. Zapad je jednako kriv kao i Mladićeve horde, koje btw nisu bile razularene nego sa jasnim planom. To u filmu nije baš dobro prikazano.
Jasta, approved by majke srebrenice
Dje su pare statistima i ostalima ? JesuL isplaćene?
Koliko više misliš da komercijaliziraš rat???
Meni se ucinu na slici 24 Ana Brnabic, LOL.
Jedva čekam kad će biti na federalnoj
Jesi vise dojadila sa filmom i Srebrenicom znas li ista drugo snimiti.
a šta publika zna o autentičnosti filma? uz dužno poštovanje, o autentičnosti može govoriti samo onaj ko je kroz onu strahotu prošao.. sve ostalo je prezentacija autorove vizije. 🙄