Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I on je čini mi se mlatio ženu . Bilo je u nekim novinama
Ma kaki, samo vjezbali tacku 😁
Nek ti je živ i zdrav :))
Neka Uzviseni ćuva ovu ljepotu.
neka je ziv i zdrav ali nije mu ovdje mjesto...djeluje neozbiljno
a nije mu od sina, ok.unuk je unuk ali nije nastavak Bajrovic prezimena. samo kazem, bez vrijdjanja. Malo he tesko kad se loza prekine.jer nema muskog potomka.a nista ne mozes( ima ljudi sa 3 ili i 2 kcerke)
Joj čime se ti opterećuješ
ovaj tepih posto kao i moj kad sam ga prao ispred kuće......kaka god budala naleti eto ga na tepih....
Mislim da je festival doživio fijasko
Kako neće Srbin direktor SFF. voditelj Srbin, potparolka Srbkinja, nigdje Bpšnhe u vlastitom gradu, zato gledajte promociju filma ba SFF iz Srbije koji velića četnike..
Snimak na kojem Nenad Stevandić tuče Fikret-a Skopljak-a, na 9:30: https://youtu.be/VAANRpfKO90?t=571
Više nikad u SA doći neću.
Što ne ode na koridu u Čevljanoviće sa unukom? Puna usta koride a po crvenom tepihu se hoda. Licemjer!
Na kojem događaju je specijalni gost bila trecerazredna prostitutka Maca Diskrecija? SFF: Da Korida u Cevljanovicima: Ne Toliko
Dedo svaler teski
Poštovanje g. Bajrović.