Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Namjesteno...
Cestitam pobjedniku.Jedva cekam da pogledam film.A i nasa Jasmila Zbanic je dobila ovu nagradu za film "grbavica".
Ovo je jos jedan pokazatelj tome da su Jevreji pobijedili 2 svjetski rat
Ja mislio tema filma su djeca u Gazi,ali izgleda da sam se zajebo.jadno
treba napravit film o djecama u Gazi kako ih palenstinski fasisti zrtvuju za svoju fasisticku ideologiju !
kad citas komentare vidis koliko ima fasista u BiH..nazalost danas Bosnjaci nisu nista bolji od Hrvata i Srba. Podrzavaju fasizam i sute kad njihovi nacionalisti sire mrznju. Ali zbog toga Bosna i cijeli balkan i je zadnja rupa u europi. Kakvo stanovnistvo takvo stanje u drzavi..
ovom magarcu odnosno krezubom lajavom keru nije jasno da su dobili medvjeda na osnovu svog idiotizma u drustvu i sistemu s onim romom. a uvjek je bilo čega se pametan stidi budala se ponosi.
e moj svabo, sta ti cifuti rade dzabe si holokaust napravio
nisu svabe organizovali tog holokausta (Shoah) nego su imperijalističke kolonijalne sile (pogotovo Englezi). To je bio jedan nacin da se posalje Jevreje u Srednjem Istoku i da se onda napravi Izrael s cionistima
"Synonymes" se bavi identitetom jednog Izraelca koji je emigrirao u Francusku i tematizira pitanje identiteta migranta, javila je Hina." Aktualna i finansijski isplativa tema.
a čiji će drugi
MALI BRKO SE OKRECE U GROBU KO NA RAZNJU
pobjedili ste i vi jednom 😂😂😂
Vise puta MAJUMNE
Zato, što je Izraelski ja ga neću gledati i za kurrac je! Free Palestine!
@Bosnjak_tri_vjere nek' sam ogranicen!
Zamisli ti to jbt. onoliko ih karali a ovi sad pobjedjuju u epicentru njemacke