Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve su učiteljice u OS MALTA u Sarajevu to nema nigdje. Jad i tuga. One umislile da si djeca radi njih u skoli a ne one radi dijjece. Ima li ikakva komisija da ih malo pogleda, ove učiteljice u OS MALTAu Sarajevu.
odron nad odronima!! :)))
dobre su mi ove dvije pravo, a pogotovo ova lijeva...:))
Ne volim OBN nikako, ali mi je jutarnji sasvim OK. Cure su super, prijatne, pristojne kao da ne rade na OBN-u :)
ja glasam za ovu lijevu.. hoću da mi ona bude učiteljica :D
Hoćemo odmah ćemo glasati samo nam niste ponudili dovoljno iz široke lepeze k.u.r.v.i kao i iz još šire lepeze p.e.d.e.r.a. prema tome ...potrudite se malo ...da ne nabrajam one za psihofizičkim nedostacima koji su svakodnevno u eteru...fuj...
ŽBLJAHE DVIJE !!!!!!!!
NAJGORA TELEVIZIJA U POVJESTI!!! TOLIKO PUNO NOVCA, A TAKO MALO ORIGINALNOSTI!!! SAME FACE IZAZIVAJU GADJENJE!!! SVE ZIVO VODE, IMAM OSJECAJ DA ONAJ PEDJA I DEJANA U WC TI DAJU TOALET PAPIR KADA SE*ES!!!
obn- najgora tv
Ovo je onaj na SA3 radio prije rata...
kakva kurava desno od ovog pedera :D
glasam za Arziju
hahahaha kakv odron od televizije
kakve su ove kreature na slici majko mila od njih djeca dobiju nocne more