Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ispa sad i Dodik.musliman i on ne moze u USA
na sto.smo spala da nas sa.Dodik.u.kos stavljaju
Farhadi je izvanredan režiser, koji je prije par godina već dobio Oskara. Ovaj zadnji nisam gledao, ali prethodni njegovi filmovi su odreda remek djela ("O Eli", "Nader i Simin se razvode", "Prošlost"). Čini mi se da Trump više voli neke druge žanrove, vjerujem da mu više godi "Rađanje nacije" ili "Trijumf volje". A Farhadija je onako odmjereno i sa profinjenošću atomske bombe smjestio među "bad dudes"
...... I dodao na kraju:ako osvojim oskara zabijte ga glavatom Hitleru u dupe:))
Odličan režiser ovaj Iranac.
samo nek mi neko ovo objasni ? zasto?
Zelko ide na dodjelu Oskara. Nek ponese ovima sto ne mogu ici. 😜😜😜
jbg prijatelju, jedino je Dodik gore prošao.
Nrja mu ga pošalju po Dodiku 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
pusti tu bradu i sa strane jaro :)
nek se obrije mozda se prosvercuje
Nek mu ga dodijele u odsustvu.😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Zabrana nece biti potpuna dok ne obuhvati i najvece divljake medju muslimanima, Saudijce, Katar i bejha Muslimane. Oni su najgori
Sta si ti? Ko si ti? Da znamo s kim pricamo?
ja sam kebab remover
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
da znamo, ne mora se ova vijest plasirati svaki dan po dva puta