Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Farhadi legenda!
ovog ljeta....tokom SFFa...bice sufijski parti na ajfelovom mostu....noc ilahija u dvoristu gazi husrev begove medrese......izbor najljepše kšamije......u turskoj kahva - caj kuci, cijelu noc svirka anadolijskog hora ilahija.....svecena prezentacija...erdogan-lik i djelo u kontektvu modernih bosnjaka i njihove egzistencijalnosti......svecana premijera 7. epizode serije alija , turske produkcije.....noc beduinskih pustinjskih serenada kamilama.
Iran - kolijevka civilazicije i narod koji je medju onima koji su nas najviše pomagali kad nam je bilo najteže. Ne smijemo to zaboraviti.
Ovo je vrh, lik je bio u centru pažnje u Cannesu.
Turska , Iran, Vehabije i ISIL sada formiraju image Sarajeva u svijetu. A dok su tzv zlikovci vladali njime formirali su tu predodžbu Kirk Douglas, CNN , zimska olimpijada a Samaran je porućio DRAGO SARAJEVO. Kome je sada drago i đe se to mi ba profesore doktore nalazimo, ZAKLJUČITE SAMI. I nemojte izaći na izbore ili izađite, u zavisnoti od toga šta zaključite !
nemas pojma sta pricas, nwupucen si i nenformisan....vjerovatno i manjak obrazovanja...
Nesto kontam ove godine cu, kad bude SFF bit Mađar, prošle godine sam bio Grk, naše domaće rave vole strano meso :)
Sa svojim mađarskim engleskim cu bolje proć kod treba nego sa bosanskim. Takve stvari su već oprobane i uhodane.
Sace SFF, sace domace kurvestije trudit se da sto vise oponasaju svjetske kurvestije, kako bi se neka bijelosvjetska o*ebina zalijepila za njih
liječi se
@kafanski_cojk Hocu, plati mi hosptalizaciju, nemam zdravstvenog
PRIKAŽI ODGOVORE (1)