Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da bismo shvatili poentu svega ne bi skodilo da ste naveli i taj "uvredljivi" citat, a to da je uvredljivo sto je citirao tokom scene seksa mi malo cudno sa obzirom da je rijec o tvorcima i jedne druge knjige zvane "Kamasutra"
Ovi "vjernici" ko da se ne j..., sve im smeta, a nema perverznjaka i pedofila da nisu u nekoj vjerskoj sekti (pod sekta mislim na sve religije).
Ima različitih prijevoda i tumačenja Bhagavad Gite, ali najbolji prijevod je prijevod A.C. Bhaktivedanta Swamija. BG je autentični i istorijsko vjerodostojan sveti spis. Od srca preporuka za pročitati.
Samo se religije bune ,što ih neko omalovažava..A na nekim hramovima u Indiji su bukvalno scene seksa i to grupnog :)
Zar im nije bolje da seru po cesti
Moram da demantiram i gospodina Oppenheimera. Naime u Bhagawad Giti ( pjesma bozanska) koja je 8. Pjevanje Mahabharate NE stoji smrt već kalpa ( vrijeme) . Ardzuna glavna figura pored Krisne u BG traži da vidi sve oblike božanskog (Krishne) i tako Krisna uzme oblik vremena "uništavatelja svijetova"
Licemjerno. Sta ce sada uraditi oni extremisti iz Švedske? Hoće li paliti indijske svete knjige pred indijskom ambasadom?
Čuj milijarde hindusa....
sad hinduse treba prozvat ekstremistima
TISINA cigojneri
brat Šelbi ga turi i maloj, a i Indijcima 😂