Komentari (280)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za razliku od tebe gospodjo spisateljice po FB i ostalim platformama Danis je Oskarovac. Kraj.
I to je merhamet bio
Film je tu i tamo, ali tvoja kritika je sr_nje.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
A ona došla iz PM i pojma nema šta je sarajevski humor. Mrš tamo odakle si i došla..
A odakle je dosla?
Tesko se danas kritika prihvata…
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ovdje ćete se sigurno nasmijat. https://www.sadrzaj.net/2021/02/najbolje-komedije-koje-morate-pogledat.html
Ne laprdaj sorguče
Najzad neko ima hrabrosti za istinu.
Mene je film nasmijao, nije sad da umreš od šege ali je dobar. Mogu se složiti da je Đuro bio tanak k'o bašlija. Ono što je fakat da je Izo poder'o. Tuliću i nije bila neka rola, posebno ne s maskom.
Kriticari cesto pisu negativne kritike samo da bi istakli svoje licne kvalitete, jer ako kazes kako je nesto lose zelis naglasiti kako si ti bolji.
možda neki njegov fazon, ali nije prošao test vremena. Ali, o svemu tome da priča neko ko je napisao "Ja, mahaluša"... Indira dođi na savjetovanje kod mene.
Mozda je ovo homaz poslijeratnom sarajevu, kojem zbog evident og deficita uljudnosti i neoriginalnosti oni nekad originalni elementi Sarajeva pristaju ko kravi haljina.Ako je to ucaj onda mi film ima smisla.
Svatko ima pravo na svije mišljenje. Nisam Sarajlija, ali ne vidim kako bi ovaj film mogao naškoditi Sarajevu. Predstavio vas moralnijim nego što realno jeste i jesmo, poslao lijepe slike grada sa nostalgičnim štihom, da čovjek poželi da vas posjeti. Lagana komedija bez teških tema. Je li za deset, nije. Je li za pogledati, jeste.
Ma kakav film deset u pola "oskarovac" 'arane zamotaj ti to i nosi "čiku"
A kako si odvratna…fuj
Za carsiju ne treba film niti gluma,i glumci ,vec ujutro poraniti upaliti kameru i snimiti u zivo...I tesko da ces cuti na sabahu "dobro jutro", Pozdravi se svode vise na pitanja,recimo,kao:Sto si to jutros kaharli? Dok drugi otpozdravlja ..Ma pusti me, nešto sam ti danas tuhafli”....Da nisi simoc dje ograjiso ? ....
Čuvena spisateljica :D :D Tobe jarabi.
Potpisujem od rijeci do rijeci,haha.Ne volim ovu papanku ali Danis je odron teski a ufuran.Pljuc
Meni je recimo tipična čaršijska osobina, da kada neko nešto radi obavezno ide neka kritika i mišljenje.... Prestrogo ...
Jaka " spisateljica" po FB. Danis ima oskara,kad ti dobijes,poseri ga,ne prije, i ne nisam gledao film