Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prestao čitati poslije "Hrvati snimili komediju"
@967 , zasto mrzis svoju zemlju? Zamislit takav jad da si, toliko blatis svoju drzavu :D
Hahahahah🤣....dobra
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad su to hrvati znali nesto snimiti da valja 😧
Hrvati su nas uvijek htjeli predstaviti i predstavljaju kao teroriste od Srba su 1000 puta na 12tu podmukliji. Sjetote se Kolindine izjave o 10.000 terorista koji zele pojesti Hrvate.
još sad uzeli komediju begi da snime xD komedija alaham
A kada će se ovaj interesantni uradak moći pogledati u BiH.
S obzirom politiku, kako aktualnu tako i historijsku, iskompleksirane čobanije i seljadije, prema BiH i njenoj kulturi, ovo je ekvivalent tome da Švabe snime šprdačinu o masakru Poljaka i Jevreja. BANDA pravosnažno presuđena pred svim međunarodnim sudovima za UZP, kulturocid i genocid! Ali Bošnjaci nemaju aktiviste kao Jevreji pa se stoka razbahatila. Ne popuštat ni milimetra i Komšić vazda i forever!
Nek sad snime istinit film kako tuku te migrante i sta rade od njih
Mogli su napraviti komediju o tome, kako Hrvati idu u rat za Ukrajinu, prvo u kampove na obuku koji se nalaze u Poljskoj onda u Neonacistički bataljon Azov ili kako Hrvatska policija hvata imigranata tuče i tjera preko granice nazad u Bosnu.. Ah da to nije komedija to je realnost.. Svi imaju prljavo dvorište ali vole pokazat prstom u komšije.. Još da Srbi snime kako Bošnjaci bacaju djecu lavovima i sve smo vidjeli.
i ovo je zbog izbornog zakona
radje bi gledao djir sa memom bogaljom
TREBA SNIMITI O HRVATIMA DRAMU KAKO USTASHHHE UBIJAJU JEVREJE I KAKO IM JE PREDSJEDNIK PUTINOVAC!
Ovaj film zasjenio Daru iz jasenovca
snimajte sta god hocete hinje...dovoljno je Bosnjaka u EU da mogu širiti istinu o svemu , čime pokušavate nas ocrniti na zapadu...ne pije vode vam to
Pisac, ko su i čiji Hrvati?
Spisateljica koja je izbrisala sve kritike na clanak o "Tesna koza" gdje se skoro niko nije poistovjetio sa njenim stavovima, i sad nam pokusa "prodati" komediju o terorističkim kampovima u Bosni kao nešto bajno. Sto pises ako ne mozes podnijeti kritike ?
Hebali im bosanci mather u pichcu
hoće li biti u filmu tekbira,ako bude kako će rvaski glumci izgovarati slovo H pošto to slovo ne postoji u izgovoru ni rvata ni srba,treba se čuvati tradicija ne izgovaranja slova H,nemojte da vas vaši svečenici preodgajaju,zabranjeno je slovo H izgovarati kod rvata i njiove braće srba.
Kod "Hrvati snimili KOMEDIJu" sam prestao da čitam. Hrvatski "humor" treba biti zabranjen Ženevskom konvencijom kao posebno okrutno mučenje.
Hrvati i komedija.. ha .. ha… ha…