'The Wrestler' naljutio Irance
0
'Hollywood pruža iskrivljenu sliku Irana'
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prodajem imitaciju cipele koja je bačena na Buša. Samo za 99.90 KM. Nazovite odmah!!!
Kako je ljude ovdje lako nabrijati sa jednim sarkasticnim komentarom, svaka cast USA... A sta se i oni kurce vice, sta, poicjepao zastavu i to je to, niko se nije zalio dok je u 80ima u wrestlingu postojao Sgt. Slaughter ciji je glavni neprijatelj bio Iron Sheik... sve za biznis... a najgori su ovi sto se oko ta konecega nerviraju... Nadjite posao, zenu, vodite ljubav i pravite djecu... ostalo je nebitno, pogotovo Iran i Usa.... get a life...
USA, tata ti je terorista. Majmune planinsko-brdski. Iz koje si ti picke materine \"sljego\" u Ameriku pa nam ovdje dijelis lekcije o vanjskoj politici. Dabogda ti u kuci bio mir i demokracija kao sto je sada u Iraku i Afganistanu. Dzaba je, svemir i ljudska glupost su uistinu bezgranicni.
Ovaj USA je paglu ko kurac..poredi Iran sa Iraqom i Afganistanom..glupane glupi pa cijeli svijet ima da gori ako bace samo jednu bombu na Iran..ti glupane mislis to su video igrice..idi baci se pod voz kretenu jedan.. Kad ti je vec Bush dobar daj mu mamu il seku da ih odere..da imas jednog u porodici..
Bravo Mrki hahahaha Nema veceg teroriste od Amera... SUck my Dick USA
@USA Ne spominji mi Bush-a CIPELAMA CU TE GADJATI! :)
USA, odjebi!!
Iranci su teroristi. Bush je donio demokratiju u Afganistan i Irak. Trebo bi i u Iran.