Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ukratko - kada su zgrnuli lovu i obezbjedili se onda se povukli... ja ne mogu vikend da se povučem da ne radim jer tako nam u ovoj lijepoj našoj - sve na kapljice, nikako da prokine da čovjek rahat bude
Propade i holivudska tvornica snova ! Sad su male manufakture, ko islamska država IDIL, nezavisna srpska država Srpska i slićno !
Vako bi i sultanija Seka odustala od menadzmenta u zdravstvu, ali je svjesna da nema dostojne zamjene! O Sultanu da i ne govorimo!
pa, zar svaki clanak u komentaru mora njih spominjati? organizuj prosvjede, pisi peticije, ali ne frustriraj me vise tim...
A, kod nas mamuzaju nadrealiste i audiciju do besmisla.
@grb2 Zasto personalno? Why so serious? Ad hominem, ma perche?
Zaboravili ste najvaznijeg lika bez kojeg mafijaski filmovi nikad vise nece biti vrhunski: Joe Pesci!
Ljudi su stradali kad god su bili potcinjeni zenama" (Ahmed) "Poslije moje smrti ljudima nece ostati vece iskusenje od onoga u koje ce ga dovoditi zene." (Ibn Madze) "Zena koja umre, a njezin muz ne bude zadovoljan s njom, uci nece u Dzennet." (Tirmizi) "Zeni koja zatrazi od svog muza razvod braka, bice uskraceni dzennetski mirisi." (Ahmed, Ebu Davud)
@SveZaaBiH Aj vise u skokovima hop-hop o.d.j.e.b.u.c.n.i pacijentu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
auuuuuuuuuuu sa ove cameron diaz nebi silazio ko sa trešnje komšije nermina
@...SuaveAcecino... kod škole imaš dvije