Istinita priča, istinite emocije
0
Historijska romantična drama Türkan uskoro na TV1
Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
super, bas nam fali ovoga..
Izbor vam je fujjjj....manite se slicnih drama, pustite narod da zivi svoju realnost!Pustite dokumentarne filmove, pametne stvari,manite se romanticnih historijskih drama i drugih slicnih stvari!!!!!
Ko vam je kriv kad bosanci ne znaju s djevojkama kao turci mmmm, slazem se sa komentarom :D
Mozda su nase cure lude za Turcima, jer je vecina njih mnogo muzevnija, tradicionalnija, romanticnija, ozbiljnija, duhovitija od pola nase muske populacije. O tome koliko su lijepi, zgodni da i ne govorimo. :D Nisu bezveze cure cijelog svijeta lude za njima. Za razliku od vecine nasih koji se tako prosto izrazavaju, oni znaju kako se treba ponasati prema njeznijem spolu. Ima nesto u njima, i svaka cura koja je bar jednom progovorila sa Turcinom zna o cemu govorim. Ponavljam ima kretena i losih ljudi svugdje, ali oni sa svojom kulturom i nacinom zivota odusevljaju strance sirom svijete. Pa koliko samo stranaca iz svih krajeva svijeta zivi i radi u Turskoj. Ne donosite zakljucke na osnovu prica rekla kazala. Ko voli spanske, turske, kineske, srpske i ostale serije brate neka sjedne i gleda, ne zamarajte se mahalanjem...koliko samo ljepsih i korisnijih stvari mozete da uradite za sebe i ljude oko sebe. :D
TV1-KLIX.COM
I ovizi prdal posta fekalnik. Možebitno ga filancira raspušćana sponzoruša. Sade ste obično govno!
mora da je ova drugačija od ostalih :D
moja buduca supruga sto voli smoki :D
Abu Riza saznaje da je sam sebi rođak,dok Mukelefa place za Ramizom koji je otis\'o na Koridor po robu.Eso se zaljubljuje u Nizamu koja se tajno vidja s Memsurom.Sejfo trenira u Galatasaraju i sviđa mu se Rubejda koja se silom morala udat za Edhema koji drzi przionicu kafe. Tugo moja pa svaki dan neka nova saFunica...vratite nam nadrealiste na tv.
@SMOKI ko je mala?
moramo pitati malu sta misli o oguzu, ako ona kaze da nije dobar bachje onda vase konstatacije padaju u vodu
Daj molim te !!!!???? Oguz je presexy!
kad lisce pada je dobra serija a oguz je ckapi :D
Bravo TV1. Vi ste najgledanije govvno u regiji! Kako da van platin priplatu?
jesam reko da se trebe loze na turke?
Oguza bih usvojila, one oci, tijelo, sav je meden!
OGUZ iz kad lisce pada je najje.bo.zo.vn.iji frajer kojeg sam vidjela na ekranu....lik razara i uzduz i poprijeko!!!!!!!!!!!!!!!!!