Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uh sto bih joj ja dao....pusila bi ga ona meni 50 puta
jebem ja zenama mater
Ovaj je talentovano glup. Da je neka riba koju zeni , mogao bih shvatiti , al ona glista koja ima 40 kg i isto toliko godina, e pa to je zalosno.
Jebem te glupa Harrison sto bi pristo da podjelis ono sto si ti zaradio. Zar ti je tolko do picke stalo, jooooj idiota !!!
Da hoce i kod nas uvest rigorozne zakonske regulative kad su razvodi u pitanju.Mada bih se baratalo sa manjom sumom ali ko voli nek izvoli.Pohasijali su se i ovi nasi
hoces Hari mladu zensku, odbacio bi ''potrosnu robu''? e pa plati po ''rekordu'' svi ste vi meni biseri, kad se starkelje ''pohase''