Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lopina stara. Kako se lik svojevremeno uvalio na Venecijanski bienale, koje je likovna manifestacija kao pozorišni režiser. Bila afera, o tome ni riječi Harise.
MILIONE uzeo s budeta s Dinom Mustaficem, lopov al svjetskog kalibra
Kvazi umjetnik iz nekog zastarjelog SFRJ vremena...ovakvi čitav život prosipaju naknadnu pamet, mlate praznu slamu i žive na guzove od budžeta i poreza radnika koji ustaju ujutro u 5 na poso
cuo sam da pripadas gej populaciji a tako i pricas i izgledas i ako si skolovan ti si jedna obicna budala ostavi se sda i reziraj filmove, jes kad bi ti sda dala predzi u sda inace ces umrijet od gladi
Nada stvarnost je nehtijenje među.zajednice da uspostavi demokratski sistem života za sve ljude , stanovnike ove države... Ublehašima stalno daju kredite , i zato saučesnici u uništavanju društva i države.
J vam SDA mater lopovsku svi ste ista banda
Haris Pasovic sramotan lik.Kupio od Srba crvene stolice da ih poreda po Sarajevu.Taman od onih koji su nam ubili djecu.Uz to plagijat performans.Fuj lik.Nemoralan i bezkarakteran.Trebalo je da zovne i Camparu Aljosu i Duda ,mamu im Rabiju,Zvizdica Denisa i njegovu mamu Emu(Rabijinu sestru)da nam Pricaju o pljacki Bosnafolklora nekadazKo je krao a koga je Avdo Campara spasavao iz zatvora.
REALITY SHOW porodice IZETBEGOVIĆ !!! Pratite ih na portalu KLIX, svaki dan, 24 sata dnevno i SAZNAĆETE: Kako je Bakir zaposlio 105.000 radnika u NJEMAČKOJ !!! Zašto je Sebija oboljela od SHOPING GROZNICE !!! Kako je UNUKA A. Izetbegovića prošla na IZBORIMA !!! Kako je Bakir iz toplog doma uz gitaru objasnio gubitak TUŽBE protiv Srbije za AGRESIJU !!! Pratite da li porodica redovno PIŠKI i KAKI !!! Sve to i mnogo više na STRANICAMA KLIXA !!!
Koji je ovo stari pokvarenjak.Gulio SDA dok god je mogao.Sad ga Aljosa Campara voda sa sobom i obecava mu mjesto ministra.Fuj matori gade.
Treba donijeti zakon,ko god je na budžetu da se nema pravo baviti politikom.Trenutno u politici,največi broj je budžetskih uhljeba(nehljeba).
Koliko moras biti bolestan da ti naslov bude SDA afere, ljudi moji SDA je politicka stranka, a afere cine pojedinci, a najvece afere su pravili i prave nezavisni kandidati kojima je start bila SDA....tako da pojedinci koji su se bojali izaci iz stranke, a zelja im bila raditi malverzacije, radili su, al sve su to imena...da su, a jesu nesto dobro uradili nikada im niste dali SDA prefix, nego ih niste ni pominjali...
"Vjeruje kako stari nacionalistički model partija koje su do sada vladale jednostavno nestaje". Ne nestaje ,već samo malo dres promijenio. Suština ostaje ista, nacionalistička. U kompleksnoj državi, kakva je BiH, sa teškom povijesti i isto tako teškoj sadašnjosti narod se organizirao tako i to je to. Jer cijelo poslijeratno vrijeme slušamo jednu te istu stvar" oni su zločinci, a kod nas su samo pojedinačni slučajevi. Oni su krivi"
Tuzna sudbina pozorisnih redatelja, da za njihovo djelo zna i cijeni ga samo ona malobrojna publika koja ide u pozoriste i gleda dramske predstave. Da si rezirao LZN, ovdje bi te u zvijezde kovali, ovako te zovu kvazi intelektualcem jer te ne mogu pratiti.
Budžetske hurije
Umjetnost i politika hahahaha jao naslova
dosta toga se sazna ovdje o doticnom
Do jucer si sa Komunjarama vino pije ne vognaj
Klix napustio SDA. NIP ih uzo.