Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bobi malo pridrzava kolegicu za but da ne padne 😀
Marjanović je OK lik ali me podsjeća na Aravel Daltona lika iz stripa Lucky Luke ili ti Talični Tom
@politbiro. Averel, a ne Aravel.
Cekaj, Dubica reziser a pozvan da napise scenario??? Pa nije onda reziser nego scenarista!!!!!!!! Na kraju krajeva vidi se da nije ni jedno ni drugo. Sve sto radi je usminkano, natrpano, ali toliko nejasno i prepuno redateljskih gresaka da je negledljivo.
... Dubica je čovjek koji voli to što radi... Kreativan je i samo mu je nebo granica...
Pa zar baš nije bilo mjesta za Jozefa i Musu?
Valjda Nikola Jokić, a ne Jukić!!! Haloooo
Svjetski a nasi. Jokic za godinu dana ima veci profit os drzave Bosne.
Lik šuti i vrijedno radi, napreduje, sve ga više prepoznaju u svijetu, kvalitetan je, ali kakvi, samim uspjehom si za bošnju potpisao smrtnu presudu. Sve ce ti bošnjo osim uspjeha oprostiti jer kroz zle komentare on ustvari kudi sam sebe i svoju nesposobnost da bilo šta napravi.
Moj Harise to je ANTI reklama. Ti likovi iz inostranstva nas ne interesuju. Nebitni su za nas.
@BulevarDrzaveKosovo pa sta citas onda, idi na maoca.info tamo ima bitnih stvari za tebe
@BulevarDrzaveKosovo Uvijek mi je bio zanimljiv sociološki fenomen "dovoljnosti vlastite mahale". Nevjerojatno kako uopće izrasti u normalnu osobu s takvim stavom, a dodatna je otežavajuća okolnost konstantna potreba da se ista devijacija prenese na nove naraštaje...
Pohvale za naseg i vaseg vrijednog Hareta.