Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji su ovo mozgovi!!??? Od kako su objavili da su tamo neki hakeri maznuli epizode i prijete objavljivanjem istih, gledanost im je OVER TOP. Nikad bolja..e to je drugovi marketing!
Nek objave, ja cu opet cekat ponedjeljak. Jedina dobra stvar u ponedjeljku je nova epizoda GoT. Inace bi ostao us*an dan.
Ma druze GoT je nezamjenjiva.
@silver44 GoT samo može zamijeniti Breaking Bad :)
Ne znam kako mozete gledati ove glupe serije pored Vize za Buducnost i ostalih mnogobrojnih BiH serija i filmova !?
HBO sigrunost na zadovoljavajućem nivou :-)
ma hebale vas serije, to je za ljude bez života, izađite vani, džogirajte, zovem raju hajmo vani, oni mi uglas odgovaraju, gledamo seriju, pa hebem vam seriju i vas retardirane trutove koji se ne odvajaju od kauča, ode svijet u pm, uskoro neće niko htjet iz kuće izaći, a što, da bi tamo neki producenti hapali pare na budalama koje to gledaju i gube dragocijeno vrijeme
Ma da, kad imas dobar posao i pare ne zanimaju te serije, znam po sebi, zaboravim i na fb, sve deaktivirao gluposti jer nemam vremena za to mnogo
@rubius naravno, ma sve je korisnije od ležanja pred ekranom i gledanja nekih besmislenih serija
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Meni se cini da sam ja jedina osoba na svijetu koja nije gledala niti jednu epizodu, niti imam volje
@Nocna Straza Pridruzujem se. Ali ovi sto svrsavaju na GoT daju dislajkove.
jednostavno nismo inficirani tim virusom....
Ma ova sezona je vrh, da objave 20 puta istu epizodu svaki put gledam :D
Ne znam za vas ali mene ova Khaleesi sve više podsjeća na neku slabašnu staru bakicu...
Povuci riječ!!!
@laganitza Jadnica, sva se skupila na onoj hladnoći, onako sijeda, promrzla, od leda opaljena... Šta ću... podsjeća...
Snape kills Dumbledore
Prvo ove prjie posljednje pa zatim može komotno i ta...
Traze milione mos si misliti.Znaci zadnja epizoda se emituje u nedjelju, kao da je bitno hoce li objaviti danas ili u nedjelju kada se svakako emituje
Ljudi moji,novu sezonu nisam poceo al sam u golemom belaju jer sam ono od prije pozaboravljao.Sta sad ,ponovo gledat il ce nadoc usput ? 😂 Jehbena demencia ,sta li bajo moj. Zato ponekad navijam za ove hakere jer cekaju da zaboravim pa da izbace sezonu.
što se mene tiče objavljuj, hebo te igra prijestolja..da vidis kako bake igra prijestolja i to uzivo.
objvaljujte, ovako valja cekati do ponedeljka :)
ko još gleda tu glupost pitam se
@PllPUN2 pročitano davno, čitava serija... svaka serija dođe do neke tačke poslije koje uslijedi pad i poslije koje znaš kojim metodama će autor da je razvlači još 500 epizoda. Totalna je glupost gledati do kraja ovu seriju, stao sam na 4. sezoni, i to je previše bilo.
@Bug3108 Pa kad skontaš tako ti i dođe. Serije su napravljene da takve pametnjakoviće ko ti zabave da se ne bave važnijim stvarima.