Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ORTODOX U SARAJEVU NOOOOO.
Ve.....svasta. Kefi pa DUH? KEFI====CEJF
ovakvi kreteni poput nedima su zaista fenomen za psiholosko istrazivanje. srijedom su karte 4KM, kome je puno 5 i 6. to ti je jedan sok il piva u kaficu, pa ne nosis od kuce flasu kad ides u kafic? pu cigane.
Nit cu ici u meeting point nit u cinema city... download at home ;)
ovakvo kino imas i danas u AmeriKi i cijena kino ulaznice je od 7$ pa i vise, zavisno jel premijera ili ne...doba dana, nocno prikazivanje..ispod 7-8$ neces naci (ovo je iz prve ruke)...E ako sad poredimo kurs dolara naspram KM, onda mozemo reci da je 5-6 KM itekako povoljna cijena, ako ti se ne svidja idi u Meeting point gdje je karta isto 5 KM (nista protiv tog kina nemam, ali bolje je bolje), ili kino Apolo gdje je karta 5 KM... Kakvo drugacije kino imaju u AmeriKi, ne bih ti znao reci, koliko znam i oni gledaju iste filmove ko i mi...Osim ako glumci uzivo ne glume pred publikom..tu se vec govori o pozoristu..al ne bih da serem više ;)
uh da mi ga hoce vakav jedan talaknut do jaja... dosadio mi Hikmet vise i on i njegov mali sunetlija..
uh da mi ga hoce vakav jedan talaknut do jaja... dosadio mi Hikmet vise i on i njegov mali sunetlija.
...jel bio na hrvatskom PRIJEVODU? hahahahahahaha
Drugovi \"Grčki ljepotan\" je derpe, i ja ga karam licno !! Satvros Nikoladis
Znas li ti kralju kad je ovakvo kino bilo u Americi, prije 15 godina! Pa ti sad vidi. Mislim da je cijena realna oko 3 KM.
- Karta nije skupa cak je i iznenađujuće jeftina za ovakvu vrstu kina - @ZG a vam su u tom Cinestaru toliko interesantni ti filmovi da ti nemaš pametnija pola nego da se kurčiš po Sarajevskim forumima\" pretpostavljam da imas oko 12 godina pa je sasvim ok kurčiti se na taj način Saša
zato smo prije zg-a imali inglorius bastards :)
sudeci po reklamama filmovi su vam karina....
Ovo u ZG Cinestaru igralo prije mjesec dana. Brzi ste nema šta
kako je ba skupa karta.... po meni je ovo jedino mjesto u gradu za koje vrijedi dati svaki fening....