Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj OBN ne moze potonuti dublje nego sto jest. Ovakvu emisiju stavljaju u 12h ili 1h navece,gdje Mimo dovede Botu i onog Derpea iz SA ... ccc.... A Baho je vec par puta rekao sta ima reci,najveca greska CAMBIO,i sl.,vec znam sta ce sve govoriti, tako da ne vidim smisao gostovanja , gledanost cirka 20 ljudi.
http://www.facebook.com/group.php?gid=216062418592&ref=mf#/group.php?v=wall&ref=mf&gid=216062418592
Ova emisija je već bila, ja sam je gledao prije 2-3 dana
A sta se vise pumpa? Pa dosta vise, nismo prosli i tacka. Ljudi koji se razumiju oko fudbala mogu nesto reci. Ali korumpirani tipovi poput Sabahudina koji je bio na onoj listi placenih novinara od strane NSBiH nemaju ama bas nikakvog moralnog prava da pricaju o repki. A o njegovim krompirasto glasovnim sposobnostima prenosenja utakmica je suvisno i govoriti. Moj savjet njemu bi bio da promijeni profesiju, a Mimo me razocarao dajuci prostor takvim uhljupima.
emisisija bude subotom oko jedan uvece-odlican termin.hahahhahaha
fakat napisite kad je emisija...necu camit pred tv-om
Napisite kad je emisija.