Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nasi penzioneri opljackat trafiku nebi mogli
fino izgleda, gledat cu.
BiH penzionerima kontejnere svrstati u bojama sa jasno oblježenom naciojom da se spriječi miješanje, i radi predizbornih napetosti možda i kotejnerski rat !! Sjetimo se samo da je rat u Sarajevu počeo upravo sa kontejnerima na ulicama !
Ne plaćanje režijski troškova struje ,vode, plina, kablovske, tv pretplate, interneta, mobilnog telefona, smeća je efikasan način nadoknade neisplaćene penzije.
@atheos Samo voda i struja su nezamjenjivi sve ostalo je nebitno, mada postoje i druge metode kao kupovina namirnica bez pdv, duhana, goriva, alkoholnih pića i napitaka bez akciza itd.
@atheos Sam si rekao suštinu : "To je povratak u kameno doba" ne zbog neplaćanja režijskih obaveza nego zbog ukidanja ljudima penzija i plata.
E pa BIH banke je opljačkao Mile, njegovi bi penzioneri našli samo paučine da je provoju na rane. Da mu nije mazluma Bakira odavno bi bio na smetlještu ko što su penzioneri na kontejnerima !
Moram na starog oko bacit da mu film ne bi dao kakvu ludu inspiraciju
yabaim@ ha..ha..ha...dobar
E evo savjeta za naše penzionere samo što je našim prednost masa.
kod nas bi vise licilo na walking dead
@stoniran Hahahaha dobar, dobar. Walking poor...