Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jak0 jak0 jak0 mi zxa000000!!!!!!!!!
DZEKO DIJAMANTUUUUUU
http://www.erepublik.com/de/referrer/Admir+M
Justice mojne njatike sviju ti....
bila je dobra glumica. well i hope u rest in peace and u were reallly one of the best actresses in today celebrity world but when is time to go its time to go so rest in peace .god will guide ur family.
predozirala se kuja :) say NO to drugs and guns this is school zone you mother fuckers
Strašno volio bih pročitati vijest o uzroku smrti.... 32 godine a tako uspješna..... ljubavni jadi ?
Kako je samo ovaj zivota prolazan, daba ti da imas pare popularnost nista ne nosis u grob sa sobom, treba se spremat za oanaj 2. svijet
NKA e neka glupaca koja ne zna na nasem reci pa satro na engleskom obdukciju zakljucuje. citaj tamo te portale gdje si procitala valjano, ako nije zensko onda je neka pedercina, 100%.
vala se unistila sa ovim usnama, ali rip svakako.
@NKA dobro je ayd, ne kur.citi se odmah. . anatomija i to. novinari ne znaju razliku izmedju to dvoje. i sta sad. . fino napises komentar, objasnis,i svi sretni, ti objasnila, ostali naucili a bez kurc.enja moze?
ccc
Ko je yebe BIH4EVER!
nije umrla od srcanog udara...nego cardiac arrest...ja novinara u pm...
joj unistila srce :P