Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj..snima u Beogradu...pa sta...da je snimao u Berlinu ne bi ni spomenuli..boli me ono za Beogradom
Sigurno je film strave i uzasa sa zombijima pa je zato dosao u Beograd da anima, tu ima najvise statista koji bi odgovarali za sporedne uloge
Ne, mislim da je naziv epizode "Lov na ratne zločince"....
Ako je tema serije vezana za mjesto snimanja, pretpostavljam da hvataju nekog ratnog zločinca, inače nikada nisam čuo za tu zvijezdu..
@SelmoOperativnaZapad Ako ti nisi kozoyebac cuo, onda mora da je u pitanju samoproglasena zvezda. Seljo mali u Beogradu skoro svake godine imas neku filmsku ekipu iz inostranstva da snimaju. Snimali su od Selme Hajek, preko Dzoni Depa do raznih holivudski zvezda.
Čovjek ima 50 godina i najpoznatija mu je uloga u "Buffy the vampire slayer" HAHHAHA Veća zvijezda od Klunija, ali vlaška pamet, razumijem.. Pa beograd je svakako pogodna lokacija da se snima, ako je neki dokumentarac o sakrivanju ratnih zločinaca tim bolje, a za ove holivudske igrače isto tako jer srbi imaju zaista razvijenu granu privrede zvanu "sex turizam", a znamo kakav je holivud po tom pitanju..
super