Drama "Seal Team"
3

Glumačka zvijezda David Boreanaz snima na ulicama Beograda

E. Sk.
Foto: Srđan Ilić/PIXSSEL
Foto: Srđan Ilić/PIXSSEL
Popularni glumac David Boreanaz kojeg mnogi znaju kao vampira Angela u seriji "Buffy", ali i kao FBI agenta Seeleyja Bootha iz hvaljene dramske serije "Kosti" proteklih dana u Beogradu snima treću sezonu serije "Seal Team".

Prolaznici u srbijanskoj prijestonici tako imaju priliku svjedočiti snimanju akcijskih scena koje privlače pažnju mnogima. "Seal Team" je vojna dramska serija koja se prikazuje na CBS-u i prati profesionalni i privatni život pripadnika najelitnije jedinice Navy SEAL-a dok vježbaju, planiraju i provode najopasnije i najriskantnije misije u koje ih njihova domovina šalje.

David Boreanaz preuzima glavnu ulogu. On će utjeloviti Jamesa Haynea, vođu ekskluzivnog "Seal Teama".

Foto: Srđan Ilić/PIXSSEL
Foto: Srđan Ilić/PIXSSEL

"Najveća stvar koju sam naučio od njih je da sebi međusobno čuvaju leđa. Skromno je to iskustvo raditi s izvanrednim veteranima na našoj seriji koji održavaju iskrenost i tačnost svega što prikazujemo kroz seriju, od odjeće koju nosimo, stvari koje radimo, taktički govoreći, kroz što su sami prolazili borbeno i emotivno. Mnogo je drugačija vrsta serije. Drugačija dinamika, pristup, samo snimanje, sudjelovanje s raznim tipovima ljudi. Jednostavno je blagoslov", kazao je Boreanaz ističući da je zahvalan na prilici koja mu se pružila.

Emitiranje treće sezone serije "Seal Team" počinje 2. novembra.