|

Glumačka zvijezda David Boreanaz snima na ulicama Beograda

Glumačka zvijezda David Boreanaz snima na ulicama Beograda
3
E. Sk.
10.8.2019. u 10:33
17
komentara
3

dijeljenja
Glumačka zvijezda David Boreanaz snima na ulicama Beograda Foto: Srđan Ilić/PIXSSEL
Popularni glumac David Boreanaz kojeg mnogi znaju kao vampira Angela u seriji "Buffy", ali i kao FBI agenta Seeleyja Bootha iz hvaljene dramske serije "Kosti" proteklih dana u Beogradu snima treću sezonu serije "Seal Team".
Prolaznici u srbijanskoj prijestonici tako imaju priliku svjedočiti snimanju akcijskih scena koje privlače pažnju mnogima. "Seal Team" je vojna dramska serija koja se prikazuje na CBS-u i prati profesionalni i privatni život pripadnika najelitnije jedinice Navy SEAL-a dok vježbaju, planiraju i provode najopasnije i najriskantnije misije u koje ih njihova domovina šalje.

David Boreanaz preuzima glavnu ulogu. On će utjeloviti Jamesa Haynea, vođu ekskluzivnog "Seal Teama".

Foto: Srđan Ilić/PIXSSEL Foto: Srđan Ilić/PIXSSEL


"Najveća stvar koju sam naučio od njih je da sebi međusobno čuvaju leđa. Skromno je to iskustvo raditi s izvanrednim veteranima na našoj seriji koji održavaju iskrenost i tačnost svega što prikazujemo kroz seriju, od odjeće koju nosimo, stvari koje radimo, taktički govoreći, kroz što su sami prolazili borbeno i emotivno. Mnogo je drugačija vrsta serije. Drugačija dinamika, pristup, samo snimanje, sudjelovanje s raznim tipovima ljudi. Jednostavno je blagoslov", kazao je Boreanaz ističući da je zahvalan na prilici koja mu se pružila.

Emitiranje treće sezone serije "Seal Team" počinje 2. novembra.
Prijavi grešku


Komentari (17)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...