Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Laka ti zemlja
Najjaca serija nase kinematografije ikad i ne samo nase vec evropske i svjetske, fenomenalni glumci, narocito Giga, nije bilo serije bez njegovih ispada https://m.youtube.com/watch?v=IcbC7UfcuhA&t=38s
Jedan po jedan srest cemo se svi ... počivaj u miru legendo starog dobrog glumista
Ako neko zna lel ovo onaj gluma iz Uzicke Republike kad ona scena gdje nadiru cetnici a on njima,drzte gace,hocete u pozoriste,hocete u bioskop.
Legenda!!!
Sve najljepše o Gigi, odlazi zauvijek, ali ćemo ga pamtiti kao i ostale dobre ljude...neka mu je laka zemlja...
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Zar ovoga Dacica nimalo ne grize savjest. Ide covjeku na sahranu, covjeku koji je zastupao sasvim druge ljudske vrijednosti . E moj GIGA ni u grobu nemas mira od ovih nacista i neofasista. Nek ti je laka zemlja GIGA!!!!!
GUZ, SLUZ, TARIGUZ: Stanovnik tvorevine Tariguzije najvjerovatnije djeluje u skladu sa akronimom TARIGUZ gdje svako od tih slova ima asocijaciju: T-terorizam (kao u Zagrebu 1995-e), A-atentati (kao u Sarajevu 1914-e, R-ratovi (kao 1991-e u Sloveniji), I-izbjeglice (kao u Albaniji 1999-e), G-genocidnost (kao u Bugarskoj 1885-e), U-umisljenost u teoriju nebeskog naroda, Z-zafrkavanje sa cijelim svijetom (kao 1909-e).
Hrvatski Zemun!
Jedan srbin manje,idemo dalje..