Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Rasho je studiro u SA! Dobro se dobrim vracha!
..... čuj to ?!? garaMt ga odj.... ebali u beogradu .....
Derpe
Dragojević ?? Tako Srbi prde o pokatoličenim Srbima odnosno Hrrvatima, a ovako stoje stvari Do 1850 Srbi nisu imali prezimena pa je Kararđorđie izdao pismenu naredbu da moraju imati Sada Srbi tvrde da su Dragojevići, Kalinići, Ivaniševići strara hrvatska plemena, pokaličeni Srbi Ustvari uzimali stara slavensko hrvatska perzimena i sad tvrde da su sve to Srbi
mi ti primorci, dalmatinci, imamo jedan zajdnički nazivnik za ljude sa brđija, vlasi oliti vlaji
@VinkoRibar Cim moze dobro da pjeva, onda je Srbin ili Bosanac. Hrvati nemaju maternji jezik, nego pricao kao stranim jezikom, sluze se bosanskim, i Srbijanci isto, ali nekako njima pase, a Hrvati ne znaju ni da pricaju a kaoli da pjevaju, a Dragojevic je dobro pjevao posto je Srbin.
Dobro doso’ Nemoj za koju godinu zaboravito gdje si zavrsio fax...