Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne treba nam film kad nase zene prezive ovu klaonicu nazalost.
Ines voli abnormalne serije dokazano.
ko nema želudac nek se i ne ženi
Mujo ulazi u zavod za zapošljavanje u Sarajevu i vidi oglas za upražnjeno mjesto ginekološkog asistenta. Zainteresovan priđe šalteru i upita službenika za detaljni info o upražnjenom mjestu
Godinama pratim horor domacu seriju - lisica u klinickom centru.
da kod nas snimaju pola bi ih trebalo biti pohapseno.. ovdje zenama gruhnu drip, bez da im kazu sta su im dali..pet zena u predradjaoni sve na dripu, kontrakcije na svaku minutu vec par sati.. hoces Bogu, a on te nece..dok oni kafica i lagano
Šta ti imaš od toga i da ti kažu šta su ti dali? Ili bi ti njima da govoriš šta će i kako će? Loše je što su naša porodilista stvarno siromašna, moraš nosit toalet papir, a doktora ima fantastičnih. Ne prepadajte žene, porođaj nije strašan, osim za očeve hehe, oni se uglavnom unesvijeste, a nije dobro ni da prisustvuju, jer što da se izlažu stresu i da to pokvari kama sutru:)
@TASN4, svaki porodjaj je različit, a percepcija istog je individualna. To što tvoj nije bio strašan, ne znači da ničiji nije, ali to znači da samo za svoj možeš reći da nije bio strašan. Znaš li da većina žena tek u pripremnoj shvati zašto na porodjajnom odjelu na prozorima imaju rešetke? I, stvarno misliš da nekoga boli ona stvar je li porođaj stresan ocu?? Dok se doslovno boriš za život, i sebe i djeteta, ne padne ti na pamet razmišljati da li je njemu to stresno.
Može li išta bez pederluka?
Nisam ni ja Ines al bih pogledao... ložiš me mnogo
samo boleščuge
Gospođo nisam ginekolog al mogu pogledati.
odvratno. debele zenturine vriste.
Efendić na Face TV potvrdio da su Konaković i Nikšić bili protiv toga da se ide na pregovore za formiranje vlasti sa opozicijom iz RS-a, odnosno bili su izričito za koaliciju sa SNSD-om.
Imas li ti u svom jbnom zivotu i toj drzavi u kojoj si se rodio, ikakvih drugih zanimacija? Prosetaj tu svoju jadnu zenu.
Opet bolesne engleske BBC tzv serije?