Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je isti niko ne bi kupio knjigu, :)
Zar nije rekao da ce kraj biti isti? Mozda nece bas sve biti isto to ce on mnogo bolje objasnjti ali sam kraj bice isti.
svaka cast da sam na vasem mjestu ja bih tuzbu podnijeo kako su upropastili vase djelo...
Elhamdulila
Biće drastično drugačiji: u knjizi neće biti Starbucks kafe i flaša po podu
@kemo1ba Zbog takvih kao ti su ih i ostaviil tu. Da dobiju što više sherova. Silna stvar što se videla čaša i flaša. Eto, ja sam zaista mislio da se to snimalo u srednjem vijeku u nekoj izmišljenoj zemlji pa sam ono baš iznenađen...
Trebao je objasniti zasto on nije radio i zadnju sezonu. Mislim da su fanovi zasluzili bar to .
Zato što su D&D retardi.
Samo jedan ispravan nacin kako treba da zavrsi. Sa Stannisom na tronu.
Pa naravno da nece biti ista, jer je kraj serije toliko lose ocijenjen da bi bila prava ludost napraviti isto. Prema tome, tvoj kraj ne moze biti gori od serije, a vec si obezbjedio da ce se knjiga u svakom slucaju dobro prodavati. Dobra lova pred prenziju.
ublehaška priča ne bi li se kupila knjiga