Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Živimo u bolesnom vremenu
ti sad skonto? ima izać vele prošlu godinu u Sarajevu,niđe antifašista da se pobune protestuju a svjesni da u titino doba ko je htio izać, izašo bi na Goli Otok da tuca kamenje, umjesto on i on
Ovo vam je rezultat feminizma koji nam ljevičari plasiraju zajedno sa paradama kao što su nam plasirali i ilegalne imigrante pod standardnom krinkom "ko si ti da zabraniš x" i "ne rade x tebi", nakaradno, nemoralno, bolesno i jalovo društvo koje glorifikuje totalno odsustvo odgovornosti i prebacuje tuđi ceh na leđa hetero muškaraca.
Ka ovome se i teži danas. Btno je imati rasplodnog bika i konja za za ispomoc, sa predispozicijama i pedigreom, ljubav svakako ne postoji.
@gradi1 😶😯😱
Vidi se da ti je taj stil zivota donio viku `srecu` u koju sve dublje i dublje tones. Najtuznije je sto na ovome odgajate mladje generacije.
cobiiiii jesi ti radio trakuuuuu
Trosak para, zivota I mozdanih celija
Kakva zena moras biti da ispred kamera pokusavas da zatrudnis sa 15 muskaraca.I pogotovo kakav muskarac moras biti da se takmicis sa 15 drugih muskaraca oko zene koja ima 40 godina,kojoj je glavni interes karijera i zeli bebu jer joj samo istice rok trajanja,koja realno i ne zeli biti majka i na kraju ce se za to djete brinuti svi ostali samo ne ona.Jesu ovi likovi ocima vidjeli zensko prije, ili ja mozda nisam u toku pa su zene postale ugrozena vrsta.
Samo je pitanje vremena kad ce ovakve bolesne ideje doci do nasi prostora, nazalost mi se ugledamo na zapad I njihove poganluke, i mislimo da su to standardi modernog doba..
Jedino bi gore od ovoga bilo, da se 15 kitonja takmiči da šesnestom kitonji naprave dijete!
kakve su ovo vrijednosti...sve za pare i gledanost...nismo ni mi daleko sa raznoraznim reali programima u regionu...fuj
Sto toliko peglanja,dodji 7 dana na odmor u Bosnu..Vratit ces se vesela,sretna i nasmija..
Sve je ovo zrelo za jedne dobre rukje kod prof.Arifa Oruča
Koja glupost?!
Postali smo gori od kerova. Svi na jednu i to na ocigled ljudi.
@MrsAlwaysRight I onda se čudimo što nam je većina djevojaka droljasto već sa 15
Simps!
Po vašem naslovu ja mislio snimaju pornić !
Biološki sat joj možda i orkucava,mentalni je odavno otkucao
Odlicno! Nadam se da ce biti u dobrom terminu da ne propustim zadrugu i ostale rijalitis. Hvala dragoj Merici da nam je izrodila jos jedan naucno dokumentarno kulturoloski prigram da mozemo bez treptanja uzivati u programu i reklamama. Thank you USA!!!!