Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ću gledat, skim ću gledat kad me draga napustila, stoka pokvarena, dušu mi slomila, sve mi uzela (nemam ni tva u kući)
Ozeni se bolan nebio! ako treba jos jednom! sta ti fali ev mozes razmislat i komentarisat znac valjan si jos uvijek!
Ni jedna me više neće nemam ništa u kući, pola para mi je digla ova što me ostavila, a i ovo što komentarišem pišem od druga (kod njega kod kuće), ne mogu sam da patim, ne mogu da je prebolim
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kruzi legenda da se raja i sad svadja oko filma Intelstellar na forumu :D
kakva je ovo propaganda na klixu , municija igman , army shop , kalasnjikov i ovi raznorazni ratni filmovi . Jel nas to za rat pripremate ?
Hunger Games, najj film, preporucujem.
The Hunger Games: Mockingjay — Part 1 SAMO CU REC DA JE OVO NAJGLUPLJI FILM NIJE SAMO OVE GODINE, NEGO POSLJEDNJIH NEKOLIKO !!! UZALUDNO POTROSENO VRIJEME
kažu za novu godinu će biti novogodisnja viza za buducnost.... jedva cekam, jedva
Hobbit the best
Kad ste vec naredali ove filmove, medju kojima ih je skoro pola za djecu, onda ste mogli da dodate i "Fury"! Solidan film o posadi jednog americkog tenka u II S.R., glavna uloga Brad Pitt uz nista losije ostale "sporedne" uloge!
A koji su to djeciji, molim te? :)
gledala "Fury" prije par dana... stvarno dobar film ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
The Theory of Everything i Unbroken
Dok ovo pregledaš prođeživot
interstellar, hobbit i mockingjay ali samo zbog sjajne jennifer lawrence koja je vanserijska glumica samo to ne može pokazati u ovom filmu, ko je gledao american hustle zna o čemu pričam. ovo ostalo sve dosadno.
hobbit je 11 decembra..can't wait for it
Hobbita samo i cekam od decembra do decembra. Mislim da ni jedan drugi film nisam pogledala u zadnjih godinu dana.
hobbit <3 obozavam ga :)))
Mockinjay sranje of filma.
Ja svake zime pogledam "TESNU KOŽU"😊😊
Business Insider nam preporucuje filmove :-))) Cim je tu rijec "business", zna se da je najvazniji umjetnicki dojam. Jos da su nam napisali koliko miliona su filmovi kostali i koliko su do sada zaradili, pa da znamo koliko je vrijedna umjetnost koju gledamo.
Indijci pošalju satelit ili šta već u svemir za 70 miliona dolara, američki filmovi koštaju preko 100. Igrica 500. Nikako mi nije jasno kako.
Sranje ! Americko sranje ! Preporucujem Palestinski film "OMAR" i Libanski film "WEst Beyrouth" Globalno bolje je gledati arapske produkcije! Ima isto i iranski film " the persian cats"! Savrseno !
Omar je remek djelo :D
Jamesudin : ne kaki molim te ! Ne nego volim tudje kulture i umjetnost, volim gledati i citati, nista drugo, a zivim u parizu ( ovdje ima arapsko islamski centar ! I idem na izlozbe naravno) :) i ne volim americke produkcije, previse boxoffice.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)