Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema price, nema umjetnosti, nema poruke, samo CG (nema cak ni glumaca)
nije loš ali nije ni neko remek djelo posebno druga polovina filma. glumica je extra. gotovo u isto vrijeme kad i ovaj izašla je i verzija wonder woman s anissom kate :)
Wonder Kurva
konačno junak kome bi metnuo :)
Velahavle Hanuma, prevod na bosanski :))))
Pravilno je Mašala Hanuma. Velahavle je u Bosni izraz za čuđenje.
Aj ne ser
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
debilski film, sa debilskom glavnom glumicom. toliko.
jao koja glupost. te nesta malo kao GoT, pa onda odjenom neka vojska kao 2 sv.rat, pa onda neke sume i pustinje kao iz postapokalipse. boze me sacuvaj
Prosjecan film. Svaki treći film je o nekakvim super herojima u posljednje vrijeme. Tržište je prezasićeno takvim filmovima. Nismo svi djeca ili tinejdžeri.
@enter2 Nisam mislio na faktor zarade. Tu nema nikakve sumnje.
filmovi o super herojima su se pravili i prije ali su u zadnje vrijeme popularni jer prije nije bilo mogućnosti super heroje dosljedno prenijeti na ekran.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)