Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glupljeg filma nisam odavno gledao
Izgubljenih nešto malo više od dva sata života, bespovratno.
Danas je glupost na cijeni. Često mi naumpadne ona Einsteinova: "Bojim se dana kada će tehnologija nadrasti međuljudske odnose. Svijet će dobiti generaciju idiota". Ubo ga je brat do koske.
Gori film nisam odavno vidio. Jedino Gal Gadot valja kao model, ne glumica.
Film je dno dna.
Hoće ko da mu ispunim želju :)
Propaganda filma,kao ona (židovka) spasava muslimansku djecu na nekom putu,i to nogama gura neke oklopnjake.Jbt.film.
Odron.
Prvi dio mnogo bolji,, drugi sam odgledao do kraja zbog glumice. Dugo je ocekivan pa zbog toga i velika gledanost, realno ima mnogo scena gdje sam mislio da je crtani film u pitanju
Jevrejski Lobby se opet dokazuje! Jedino oni uzimaju pare u Pandemiji!
Samo retardima je ovo dobar film
Ja stvarno ne znam kome su filmovi poput WW, Crne pantere, nastavaka X-mena, Batman vs. Superman i sl. zanimljivi? Pa to nije ni da pustiš u pozadini dok sređuješ fajlove i foldere na računaru, pa ono usput baciš oko.
Batman i Superman meni je prvi pola sata ekstra bio ali rastegnu film na 2 i po sata da nakraju ni sami ne znaju više kako da završe film
@gooUser1608208684 Ti odmaraš mozak uz ovo, a ja nemam šta odmoriti? Uz ovo odmara mozak samo onaj kome se mozak u toku dana napreže razmišljanjima šta će pojesti i gdje će kafu popit - i naravno, za obavljanje osnovnih fizioloških potreba na koje ne utiče. A ko šta ima u glavi, ostaviću tebi pa misli šta hoćeš. Jasno je iz sadržaja uz koji "odmaraš mozak".
Koja glupost. Zanimljivo zadnji 15 minuta
Žešće stanje od onog Korejskog Parazita.
Sranje
Neshvatljivo je da neko moze ovo da gleda, potpuno besmislen film
Kuduz je jaca produkcija.