Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam gledo jos, valja li?
bravo , kamo srece da se u BiH ulaze u kulturu i umjetnost kao u Srbiji … dok u srbiji izade desetak novih serija i filmova godisnje kod nas jos vrte lud zbunjen normalan iz 2010
Dokle god ljudi gledaju sve na nacionalizam i religionizam nema nama napredka ni za 100 godina
Patetika level pro
Život kod Srba: Rakija, krme i muzika.
Pogledao film i sjetio se zašto nisam gledao niti jedan njihov film do sada. Ovo je isto kad fudbaler promaši prazan go, nit dokumentarac niti film.
Možda je toliki prihod, ali dobit, odnosno zarada sigurno nije
Vratite se vjeri,vratite se Allahu i lijepom čistom abdestu i namazu...Kakav crni Toma,južni vjetrovi grandovi i ostali javašluk...Vrati se Bošnjo ljepotama Islama i Allah če dati nafaku
Vrati se ti u školu pa malo pravopis obnovi...
Hoće li ga srušiti Južni vetar 2?
smece...Filmovi na balkanu su ili bosanski filmovi o ratu, hrvatski pokusaji filma ili srbijanske odron komedije ili dosadne drame smjestene u proslost (kostimima i scenografijom se pokusava nadoknaditi manjak ideja i originalnosti)
Prosrbski propagandni film o patološkom alkoholičaru, kockaru i ženskarošu, koji krilaticom: "život je krupna novčanica, ne treba je sitniti, već čitavu odmah potrošiti", govori da treba živjeti kao životinja, tipično za srpe
Film skoncentrisi se baba Pjera Zalice zaradio 4 i po hiljade markaka. Pa vise pjer i jasna za mjesec zarade na akademiji predavajuci studentima koji nece imati posla nego ovaj njegov film. Pa ko daje pare ovim uhljebima da ista snime.
Kafanska pjandura... film je bezveze!
Ovaj film je uzas. Klasicna srpska seljna. Propagira nemoral, blud i seljacku narodnu muziku.
Glumac nigdje veze sa Tomom, glas, stas, nos, ma nista. Frajeru glas kao da je sef podzemlja, a kod Tome glas kao u djevojčice. Kada pročitate knjigu o Tomi i vidite kako su ga drugi pjevači opisivali i kakva je djela činio tad zaplačete, a film je blagorečeno nikakav a o kakvoj se legendi radi. Iskreno doživio sam ga kao propalicu , a ne kao nekoga ko je ljudima činio dobro.
Smeće