Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da te opet zavolim tako da izgledam kao jedan hodajući osmijeh gdje god se pojavim, da se osmjehujem cijelim tijelom i svakim pokretom... Želim......
😔
😊😘😘❤️🧚‍♀️🐉❤️
Puležanka? Da nije možda maltežanka? hahaha, e novinarstva i govana.
Znači pedofilija je sad ono što se traži na velikim ekranima. Nemoguća ljubav izmedju curice od 16/17 godina i pedofila starog 38 godina. "Publika u rasprodanoj pulskoj Areni gromoglasnim aplauzom nagradila" ovaj inače kriminalan akt kažnjiv zatvorskom kaznom u normalnom svijetu. Ne bi me začudilo da ovo sr.nje dobije i Oskara.
Mislim da je poprilicno ideoloski obojen i samim tim nije umjetnicki vrijedan. Zelim samo istaci sljedece, hajd da zamislimo dolazak 38 godisnjeg ruralnog slavonca u Sarajevo, i ljubav izmedju njega i mlade Sarajke s Mejtaša, kojoj je hajd da lupim npr. Danis Tanovic rođak, il recimo Bodo Kovacevic mamin dajdza. Tema mozda nije ni losa, ali je prebaglaseno pretenciozna, dakle mogle to sve bit malo prefinjenije i koliko toliko realnije.
Vazan podatak : u filmu ucestvovalo 400 figuraznata, skoro svi su nekadasnje izbjeglice ili njihovi potomci! Znate sto je prica Mahira i Une "nemoguca"?Zato sto tamo, kao i drugdje u Hrvatskog vladaju uzasne predrasude o bosanskohercegovackim muslimanima. Zato UE ne uklanja Dodika. On ih kao "zaurlao" pa ne mogu ciniti teror!
teška tema nažalost shodna teškim vremenima