Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@MJ slazem se! isti taj SONY je zestoko spletkario protiv Michaela kako bi mu preoteli katalog Beatlesa, Elvisa i dr. Ljudi ne znaju da na skoro svaku pjesmu koju cuju na radiu, prva ima MJ. Cak i Eminemove pjesme...nazalost MJ je za zviota bio razapinjan na kriz, sad svi za njim zale..dovoljno to pokazuje ljudsku licemjernu prirodu
film je napravljen samo radi zarade, ne zato sto je ikome bilo stalo do njega. od stotine sati materijala izdvojili su samo nekoliko na kojima se on smije, a sakrili koliko je bio bolestan i nesretan, odvratno je koliko oni koji su ga gurnuli u smrt sada imaju obraza zgrtati pare od njegove nesrece!