Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ratni zločinac nikad neće se pokajati, u to budite sigurni.
Umoriste sa ratovima u BIH... ali stvarno.
Teško je reči kada će naš ''provorođeni-riđobradi'' prestati šupljirati nego ''otići'' na Kazane stratište nevino ubijenih, u Veliki park gdje počivaju žrtvovani mladi policajci, na Kosturnicu boraca NOV-a u Velikom parku i na posljetku do Vatre.
.. Esada su uhapsili njegovi i prebacili u Hag i tamo je presuđen... I opet on traži oprost od onih koji bi ga preklali a nebi ni trepnuli da su bili na njegovim mjestu dok oni drugi... Slave svoje genocidaše... Jbo vas film.
@maximos Svaki zlocin mora biti kaznjen. Prije ili kasnije, istorija ce uciniti svoje. Ako je usrao, neka se zna i neka se zapamti, da niko nikad to vise ne uradi. Zna se ko su genocidasi, ali zrtva je zrtva, a zlocinac je zlocinac. Ti sto slave zlocince sebi cine zlo, ne drugima.