Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SA-X JE POSTAO PORTAL KOJI CU UBUDUCE IZBJEGAVATI, STVARNO SU AZURNI NEMA STA. ADMINISTRATORI BRAVO. ZABRANITE KOMENTARE JER VIDITE DA MI NE ZNAMO KULTURNO I NORMALNO KOMENTARISATI VIJESTI BEZ OBZIRA O CEMU SE RADI. ZBOGOM, ALLAHIMANET, I STA VEC!
Pušim po kućama
potpisujem , nije te bilo..
Slazem se , pa gdje si ti , jesi ziv ?..
@king Tomislaw Wow, sebe vidiš kao nekog naprednjaka, a vjeruješ u Boga! Hahah, koja ironija!
Jel to onaj najnoviji hrvatski film?
DO TIH PREMIJERA , APLAUZ ZA \" OZBILJNU BOSANKU \" JASMILU .
king Tomisla... 28.02.2010. u 17:36 SACEKAJMO PREMIJERU HRVATSKOG FILMA KOJI OBRADJUJE TEMU JASENOVCA , STARE GRADISKE ILI OLUJE . SACEKAJMO PREMIJERU SRPSKOG FILMA KOJI OBRADJUJE TEMU SREBRENICE , FOCE , OPSADE SARAJEVA .... DISKUTOVATI S TAKVIM KAO STO SI TI JE ISTO KAO KADA PROSIPAS BISERIJE ISPRED SVINJE .
Psi laju, a karavane prolaze. : ) Josipovic je jedan veliki gospodin. Zna covjek sta je kultura. : )
a ja ne znam, ko je ova jaslina,od tri naroda ,uzima porez od od dva naroda,koje pljuje,a svoje balije ulepsava jad i cemer,al i ovom ce brzo doci kraj,pisam ti se na ovu drzavu
super stvar,...nek ovi inace vrlo indiferentni i nicim zainteresovani purgeri vide kako izgleda baaliinluk (iako dosta uljepsan i umotan u celofan od strane redateljke. vjerujem da ce i oni najveci skeptici i demagozi koji ne pridaju znacaja islamu medju nama shvatiti koja je to sataanistichka i primiitivna vjera. lako je drzati se po strani i gledati kako ti braca u neposrdnom sudsjedstvu bivaju diskriminisani i sikanirani.... Nije iskljuceno da i njima samima mechka zaigra pred vratima uskoro
Hrvati kao i Mosnjaci vole sve sto je na alahovom putu. Osobito banke, naftu, plin i kokain.
Pa ovo je sramota!!! Sarajevo-x, kako Vas nije stid??? Ovakvi komentari na iole ozbiljnom portalu bili bi odmah izbrisani!
bravo za Jasmilu i Senada u ZG ovog vikenda treba skrenuti paznju na radikalni islam u BiH
komentari su odvratni! trebalo bi zabraniti komentarisanje!