Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na "autentican"nacin????
Mara Rooney ... ako ne znaš ko ke glumica, ne znači da joj ne možeš tačan redoslijed napisati (Pitt Brad, Clooney George, ... )
Muziku za film radila Doris Dragovic....:)
Da bi bio musliman ne smijes poricati ime Isa'ovo a.s. (isusovo), niti ime njegove majke Merjeme hz. (Marije). Koliko god nas provocirali, koliko god pljuvali po Islamu i poslaniku Muhameda s.a.v.s., mi muslimani ne smijemo pljuvati po Bozijim poslanicima. Nama to Islam ne dozvoljava. Neka je Allahov/Boziji rahmet/mir nad Isa'om (Isusom) i njegovom majkom Merjemom (Marijom).
Mitovi i legende Maljčiki, raspalji po minusimaaa...
@RAMMSTEIN: Svakom njegovo misljenje, a minus ti nisam dao jer bih time pokazao da mi je stalo do tvog komentara :)
Zadnji poslanik.Poslije njega je bilo puno laznih, najpoznatiji je muhamed!Ovome bar nije allah sapnuo , a on stavio u kuran, da moze imati koju god zenu pozeli!"
Pojasni mi onda ko je bio Isus, molim te. Evo, meni muslimanu. Je li Isus jeo svinjetinu? Je li Isus mrzio druge religije? Pojasni mi, o ti takozvani sljedbenice hristov.
Kazes da je lažni a onda kažeš da mu je Allah (Bog) šapnuo. Znaci vjeruješ da je poslanik. U Kur anu ne piše da može imati koju god ženu poželi. Ti pronađi taj odlomak i pošalji nam ako govoriš istinu. U protivnom, nemoj da izmišljaš. Pozz
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Khm ,khm ... Isusova prijateljica??!! :D
Prostitutka koja je prihvatila kršanstvo.