Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan od najjačih filmova ikada
Vidis naslov i znas da je to napisala Ines. Bravo!
Ines Ko?
Još uvijek piše “TraNispotting”🧐
Nesto najgore ,najodvratnije nesto sto se ne moze opisati- ovaj film je jednim djelom ogledalo narkomanije odnosno narkomana koji bi za jedan fix majku svoju ubio Rijec FUJ je mala ,premala ....neka me Bog sacuva ovoga i mojih najblizih ni na tv -u ih ne volim vidjeti
U ovome fazonu predlažem njemačku seriju Mi djeca sa kolodvora ZOO
predobar film, T2 i nije nešto...
Film koji me spasio narkomanije. U skolama bi ovo prikazivao da klinci vide u pravo vrjeme sta je hors. Cjela mahala mi je bila na horsu a doslovno niko od moje raje ni jednom nije uzeo to sranje jer smo skupa gledali ovaj film. A ovi mutanti u komentarima koji kenjaju da film glorifikuje narkomaniju ne znaju gdje su suplji.
istina, film izaziva gađenje prema heroinu i drogama uopćeno
Danas treba napravit film o novom poroku, transspotting.
Ovo je film za sve ljubitelje igle hehe predobar film premocan brate prelud
Ispravi ovo "Tranispotting" u naslovu, novinarčiću... inače dolazim sa Sick Boyem i Spudom da dobiješ tretman koji se zove "Glasgow smile", a praktikuje se i na ulicama Edinburgha. Btw, ima puno brutalnijih filmova o dopu iz 90-ih, tipa "Kids" Larryja Clarka.
Zbog ovog filma su se mnoga djeca prodrogirala
Mene je bolji "Kod amidže Idriza".
Heroin nikada i https://nikad-heroin.com/
Najbolji film ikadaaaaaaa ikadaaaaaa, who s the fuckin smart cunt now aaaaaaaa i remember the first day of primary school the theacher said good morning mark,have a seat here to your friend Frenk,remember Franko,you were older.....
klasik brate
Krenuh svasta nesto da napisem al mi nestadose rijeci. Birajte zivot..