Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi do mene je onda. Do dan danas sam mislio da je ovo najgluplji film koji sam gledao. Budući da je odobren od velikog broja onda je do mene.
@lauferrr Umjetnost je subjektivna nema tacno ili ne tacno misljenje sve dok mozes artikulisat sta ti se svidja i sta ti se ne svidja sasvim je prihvatljivo. A ako kazes da je dobar ili da nije dobar a sam ne znas zasto, onda pratis misljenja drugih i ovca si.
@lauferrr ma i meni je Joker bezze. Jedino sto valja je kako je on odglumio lika, ostalo prosjek ili cak ispod. Naravno moje subjektivno misljenje.
Film je odlican. Pravo opisuje nas psihopate.
Gledao sam Irishmana, mršava 3....
Ni mrva demikratskog načina razmišljanja nije pokazana ni kad se radi o filmovima, sačuvaj me Bože kad su ostale važnije stvari u pitanju...jadno, prejadno...
Definitivno najgori film koji sam gledao. Toliko je navikan da sam isao djevojkom maksuz u Kino da ga pogledam, a onda sam pojeo Kokice i molio Boga da sto prije zavrsi. Ona sva dernjava, krevelje, psiho ispadi, uzas - radnja filma, uzas. Irishman nista posebno, ali bolji od Jokera.
Što ne javite da je Makedonski dokumentarni film Medena zemlja (Honeyland) dobio dvije nominacije za oskar, za najbolji dokumentarni film i najbolji strani film. To je prvi put u istoriji oskara da jedan dokumentarni film bude nominiran u dvije kategorije!
Najgluplji film na svijetu ne mogu vjerovati gdje sam izgubio 2 sata zivota
Parasite uvjerljivo najbolji!!! To je umjetnost a ne Joker, UPTIH, Irishman sve dosadni filmovi ne hejtam majke mi. Phoenix mi je jedan od najomiljenih glumas since Gladiator, ali stvarno u nekim trenutcima sam bio u fazonu "hajde vise zavrsi" Irishman evo pogledao juce gledao ga tri dana jedva sam ga do kraja pogledao. UPTIH film sa dosta nebithnih scena sa prejakim zavrsetkom. Django mi je najdrazi film ne hejtam, samo objektivno govorim.
@balvan124 Parasite je nesto novo i fino nam suptilno govori da drustvo danas su sve sami paraziti tip-a klasicna bosanska familija 2 sina po 30 godina zive jos uvijek sa mamom i tatom.
U kategoriji dokumentarnih filmova među kandidatima je i film 'For Sama', mogao se gledati na Al Jazirinom festivalu, i to je baš stroga preporuka za pogledat. Nema tog igranog filma koji može tako dočarati život u ratu, odnosno borbu za život.
Može on biti nominiran, ali mislim da će dobiti maksimalno dva. Eventualno za najboljeg glumca i eventualno za kostimografiju.
Gdje je Harvey Weinstein? Lol
baš sam se nakanio da ga pogledam i koliko ga hvale ,iskreno meni ništa specijalno ..Ali sam mišljenja da je marketing u visine gurnuo film Joker 😀✌
jOKER, fORD VS fERRARI & pARAZIT... OSTALO MEH
The Irishman = s*anje Joker - odlican Once upon a time... in Hollywood = tesko s*anje ostale nisam gledao....
pa et kad tako "svijet" kaze al danas svi ,a i u "Joker" u posebno,nisu glumci,nego glume da fenomenalno glume. al jbg to samo ostro oko strucnog kadra moze uocit.sam sam u kadru. : )