Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa mi bi svi trebali biti nacionalisti, al u smislu da volimo svoju zemlju! A ne na vjerskoj osnovi, ako si Bosnjak (Musliman si), Srbin (Pravoslavac) i Hrvat (Katolik) itd. NAJGLUPLJA stvar je kada ti neko mjesa vjeru sa nacijom, al nebitno to sada! Divac voli svoju zemlju Srbiju, i svaka mu cast! Kod nas u Bosni niko ne voli Bosnu, sve kao nostalgicari svi se ba odselili, Divac se vratio, pola Srpskih legendi u Sportu zivi i radi u Srbiji! A gdje su nasi???? Nije ni cudo sto su Srbi dobri u sportu, jer vole svoju zemlju, a sta je s nama??? Džeko otisao u veci tim, i da ga postedi prijateljskih utakmica, ma sta ima ZVIJEZDA?!!! Divac, pokojni Drazen i pokojni/rahmetli kako zelite Mirza su najvece legende u ex Yu ;)
Svaki put kad vidim komentare od nekih idiota ovdje, sve vise i vise vjerujem da ce opet biti rata u Bosni. Nekima nije dovoljno bilo izgleda.
Što ste vi toliko jadni, da na svaki pomen nekog uspešnog Srbina, počnete da se proseravate i prokenjavate, gde je problem, u vašoj patološkoj mržnji i ljubomori ?
Film je dobar tacno dje coveku da place kada se seti stare Yu i posledice rata na nas sve . To i dalje traje pogledajte stanje u Sarajevu danas pucnjava svaki dan to su te posledice rata koje ce jos dugo da traju.
Cuj \"Bosna je Srpska zemlja\". Kakva je to glupost? Isto ko da si reko \"crvena je plava boja\". Nide veze. I sam priznas i kazes da se zemlja zove \"Bosna\" a onda kazes da je to u stvari \"Srbija\". Bosna je Bosna. Vi stvarno ne znate sta hocete, Ovo NIGDJE nema u svijetu. Ima puno naroda sto sebe smatraju kao narodi bez zemlje: Palestinci, Kurdi, Baski, Tibetanci, itd. Ali NIGDJE nema drugo ono sto vi zelite: Zemlja bez naroda. U Bosni nezive Srbi. U Bosni zive Bosanci, sa tri vjere.
Dobar film!
vole i srbi bosnu,bosna i heregovina je srpska zemlja!...samo ne volim ostatke azijatske nemani,oni koji u vremenima zla otpadose od vere i roda srpskoga!
@melis Tebi se mozda ne svidja ali sam siguran da ga sve zene u tvojoj blizoj i daljoj familiji obozavaju.
vidi mu glooo.ove ..pravi cetn.ik
@ ja---Kako je to Divac podrzavao rat i istrebljenje jednog naroda?? Glupane glavati, zbog takvih kao ti, ovi majmuni ce i biti na vlasti godinama. Sirovino jedna.
vezevecina vas nema. mediji su vam mozak oprali.
Nije problem što Divac voli Srpiju, problem je što je podržavao rat za istrebljenje jednog naroda, ili ako hoćete istrebljivaće. A to ga čini zločincem. E mi imamo ime za tu specifičnu vrstu zločinaca a to je če.tnici.
Dražen Petrović je bio Srbin, za razliku od Vlade, nacionalno neosvješten! Njegov otac je Srbin iz Hercegovine!
Da, svaki nacionalno osvjesteni Srbin je ce.tnik!!! Ce.tnici su kraljeva vojska u otadzbini u Drugom svjetskom ratu!
O čemu se može otvoreno pričati? Da je Divac č.e.t.n.i.k? Pa to se i prije znalo, zato ga je Dražen i od.je.ba.us.