Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OK. Ispravka. Moja greska. Ali opet mi ne odgovori niko na pitanje sta je poruka filma snijeg. A pitanje je bilo iskreno...Pa jeli ko gledao film? Mozda zato ne znate? Ili niste ni vi skontali, pa nemate sta reci? --------------------------------------------------------------------------------- @pipo promasio si totalno i osobu i kritiku itd. Idi se lijeci. Svugdje ti se prividjaju agresori? Nisi sav svoj....
@upitNJAK jadno srbsko etnocistacko stvorenje.Bit ce jos filmova \"SNIJEG,GRBAVICA itd\",ISTINA ce bit recena i visualna za cijo svjet,NEK se zna ko ste i sta ste! Imat ce CIME vasa djeca i unucat da se ponose! BiH4EVER!
@nocomment Film\"SNIJEG\" ko sto ti napisala je reziserka Aida Begic flm je legendaran.On je treb\'o dobit sve najvece filmske nagrade u svjetu.Nije dozvolijo srbski loby da to bude uradjeno.Srbi su opjsednuti samim sobom da nece da vide ko su i sta su u realnosti!KRVOLOCNE ubice civila etnocistaci nesrbsih civila! BiH4EVER!
Malo informacija nekima neće skoditi. Snigeg je režirala Aida Begić Zupčević. Bilo bi lijepo da prije kritika malo uradimo domaći i pročitamo ponešto zar ne?
sjajan uspjeh...ali bi li njeni filmovi ikada stigli na Berlinale, ma koliko bili kvalitetni ,da iza filmova ne stoji ZDF (koji bi naravno da vrati ulozeno)
Ja nju ne kontam. Hajd\' Grbavicu kontam i nekako. Tema je problem silovanih zena u odnosima sa djecom, koja su plod tog traumaticnog iskustva. Al\' dijete je, ipak, dijete, pa se zavoli. Al\' onaj film Snijeg ne kontam nikako! Poenta je da pao snijeg i sta onda? Ostali svi gdje su bili u svojoj zabiti, a strance su otjerali? Kao nasli su svoje mrtve, mir dusi, a strance sprijecili da ni za sta prodaju zemlju??? Ili koja je poenta tog filma, ako ko konta nek\' objasni sta je htijela s tim filmom reci?!?!?! Ona je vrlo nedorecena, a kome se da pogadjati sta je htijela da poruci s tim filmovima...
ne, ne mozes porediti Danisa Tanovica i Jasmilu. mislim, Jasmila je za mene genijalac naspram njega i njegovih holivudskih ostvarenja. njegovi filmovi su cisti \"holivud\" - ali Jasmilini stil ima snagi, i vjerujem da je ona na svojstveen nacin ispricala ovu pricu. i bas zbog senzibiliteta, nije tacno da Jasmila gradi karijeru na \'bosanskohercegovackom\' drustvu. i da jeste tako, ona je dio tog drustva. sasvim dovoljan razlog za inspiraciju. no, pisem da kazem da ne brkas ta dva imena Danisa i Jasmilu. uz duzno postovanje prema onom Oskaru koji je bar malo predstavio zemlju u pozitivnom kontekstu. no, Jasmili - zelim lijep uspijeh na Berlinaleu.
neka gradi,neka pokaze u kakvoj drzavi zivimo...sta treba da snima spanske sapunice, da sve bljesti od ljepote i zravlja...de ba... sretno Jasmila
jeba.o ti jad bh društva sve živo i mrtvo...
hajde ba jasmila ,popusti ,gradiš karijeru kao i danis na jadu bosanskohercegov društva