Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Venecija, Toronto..... idemo dalje po svijetu sa istinom koju bi neki da sakriju. Ne može se odvojiti dio države koji je dobio administraciju kantona ili entiteta ako je to postigao genocidom i etničkim čiščenjem.
😂😂😂😂😂😂😂😂
Nama treba film o Srebrenici tipa Sindlerove liste, da ga cijeli svijet pogleda i vidi sta se stvarno desavalo, a ne neke upakovane sapunice tipa filma Angelina Jolie, nadam se da je Jasmila to odlicno prikazala!
Daj Boze da je bio neki slican Sindleru za vrijeme pokolja.Moze biti samo neko kao Amon Goeth iz istog filma.
Šta je Hiroshima ako je Srebrenica genocid?
Neka filmova, eto i nek se za film koristi sad i Srebrenica. Ali mi nemamo haman filma da mu nije tematika rat. Ljudi moji 25g je proslo od rata, zar nemamo o cemu drugom "pricat" nakon toliko godina
Pametno odradjeno.Ovamo negiranje genocida,a znaju djeca i u Mogadishu da se desio u Srebrenici i okolnim mjestima.Sad imamo i film.Slika govori 1000 rijeci.
Njoj nikad ne bih dozvolio da snima ratni film.Kako je odvratna jos ce cetnike pokazati pozitivnima.Odvratna je Jasmila i filmovi su joj jadni.Onog medu je dobila jer su se Nijemci sazalili.
@ENESZIGA Pa sto Hadzichivas ne radi na tom projektu, izmedju alkoholisanja, gazenja nevinih na ulicama...nema kad,jel ?
Baš mi ja drago što krezavi Emir Hadžšbežgv...ima ponovo priliku da se krevelji i psuje na nekakvom "našem "filmu, koji,ruku na srce samo nama valjaju (čast izuzetcima).Puno mu to bolje pristaje nego da brani bošnjačke nacionalne interese preko neke dobro plaćene uvlakačke SDA pozicije
Samo da se jos bolje utvrdi ono sto se vec zna!
Sretno!!
Ajmo zivjeti u sadasnjosti i graditi bolju buducnost
Ne mogu prijatelju u ratu tri strane samo dvije ciniti zlocine, svi su cinili zlocine i svi moraju biti osudjeni za njih..