Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako kroticari kazu da ne valja ili da valja znas odma da je Kontra
Jesmo li mu i taj film platili mi iz naseg narodnog budzeta? Lajao je godinama i pljuvao po drzavi i po braniteljima. Gdje sad da kaze nesto o svojoj izdajnickoj braci koja nam drzavu rasproda
Čudno mi da Netflix već nije propao. Može se omaći da jednom ili dva puta skršiš 200 miliona u negledljive filmove, ali njima je svaki film zadnjih 5 godina negledljiv. Izuzetak su neki neamerički filmovi, ali uglavnom im je ponuda katastrofa živa.
Los film. Pogledajte i sami presudite. Ali ocjena od 5,8 na IDMB govori sve
Slazem se u potpunosti s ocjenom na IMDB-u. Nije dobar
E HAJDE KO JE SEM KLIXA TO KONSATATOVAO DA JE TOLIKO GLEDAN? AJDE POČINJETE GA REKLAMIRAT NEBI LI GA RAJA OVDE ISLA GLEDATI KAD DOĐE U KINA. HEBO TE KOD NAS SVAKI FILM SE NAJAVI KAO DA JE ZA 5 OSKARA A OVAJ JE FILM OBICNI HURAC 🇧🇦❤️🇵🇸EDI
Film iz 2020 sad najgledaniji wtf? Davno sam gledao i film je ispod prosjeka.
klasicno netflix sranje. svaka cast danisu samo jer je uzeo kes. na netflixu 99% sadrzaja je tesko amatersko smece. onih 1% je neki dobar igrani film serije i u vecini slucajeva dokumentarci.
Gledao i sasvim solidan film
Ne hejtam ali film na imdb-u ima ocjenu 5,8 sto je ispod prosjeka, tako da molim vas ne pravite senzaciju kao i uvijek " Bosna najbolja u svemu na svijetu"
Kakvih sam se sranja od filmova na Netflixu nagledao i to sa ratingom 6.5 i vise, sasvim solidan film
Jeffrey Dean Morgan😍😍
Ne znam gdje ste dobili ovu informaciju, ali dobro je rekao jedan kolega filmski kritičar: "Nikada nisam vidio goru kombinaciju katastrofalne režije, mediokritetske glume i scenarija sazdanog na svim mogućim klišeima koje ovaj žanr nudi". Mene je bila sramota dok sam ovo gledao.
Film je preloš i predosadan, možda je kriminalistički ali triler nije garant...
Bezveze film
Bravo za Danisa. Sad napravite na kliksu pauzu od 4-5 sati s vijestima sa malo uživamo i lijepom trenutku. Ohanite malo s Nikšićem i Stevandićem