Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predsjednik Amerike Richard Nixon preko fiksnog telefona razgovara sa Neil Armstrongom i Buzz Aldrinom na mjesecu. Sada stvarno pitam. Jel stvarno mislite da je to realno ?
Ovaj video nije ravnozemljaški niti je youtuberski nego sa TV HRT1 a vi volite te dokumentarce pa pogledajte. https://www.youtube.com/watch?v=PRmLgON83-U (Konačna istina o slijetanju na mjesec)
@Tonchi Ma pusti Torabija. Odgovori ti meni na pitanje. Kako je 69-e razgovarao telefonom sa ljudima na mjesecu? Pozz
Film= naučna fantastika ......... Ako su ameri bili na na Mjesecu tad i ja cu ove godine na more sigurno hahahha.....pa onda opet necu ici na more jedno 50 godina....(ova moja teorija sa morem je ubjedljivija od teorije da su bili na Mjesecu)....
@Bambino11 sta imas na mjesecu toliko ekonomski isplativo da potrosis 50milijardi. Nebesko tijelo bez nama.potrebnih resursa.. zasto trosit resurse samo da bi rekao ja bio. Jedno je to sto se desavalo '60-'70 danas nemas takvu potrebu jer je mnogo jednostavnije poslat robota