Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna je qurac i treba je sravnit sa zemljom, tu žeive kopilad koja su do podne Turci od podne Arapi, koja su Rusi veći od Staljina i su neobrazovani ali su sigurni da je ostatak svijeta potekao iz Visokog
Zivot je cudo, nikad ne znamo sta nosi dan a sta nosi noc... Znamo i ko smo, al ne znamo sta cemo postati...
nostalgija je cudo.......uvijek zudis za necim a ne znas sto !
Cuti bolan Zeno, budi zahvalna da zivis I imas americki pasos
Bosna je svetinja.
mnogi hrvati su porijeklom iz bosne
..eeee moja Ivana, većina nas se ovdje bori i u velikoj je potrazi za svojim identitetom. Ako nećeš biti ono što ti nametnu, dugo ćeš ti sebe tražiti. Zamisli da smo mi koji se smatramo Bosancima i Hercegovcima, manjina u državi Bosni i Hercegovini😂😂😂😂😂😂 za ne povjerovati..
lako je njoj tragati za sobom kad ima americki pasos
@fantom slobode- sa ruskim bi ganjala azil, jebbo identitet 😂😂😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
a što nije ameriĆka bosanka?
@sinjor konja vranA i sat zlatni
@sinjor kaže se dr.ante starčević
PRIKAŽI ODGOVORE (5)