Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar je moguce da ovaj glupi film dobije toliko paznje a Film o pedofiliji 0 niko nista da makar nesto kaze.... de nebude ofirno....
muškarci oblače rozo idu u kino hahah
Samo jak marketing u danasnje vrijeme kad su ljudi postali povodljivi i zive po principu "must have" ( u ovom slucaju "must see" ), bez obzira na stvarnu potrebu.
Film odron ali curice htjele da se podsjete djetinjstva i barbikica.Markerinski savrsena ubleha.
Jel ovo horor? 🤣
Dokaz da je sve otislo u k krasni
Smorili reklamama, a film smece..
Kada sam pisao da je u pitanju film za djecu, ovdje su me minusali, pametovali...
Film nije za djecu naprotiv glavninu stvari djeca ne bi shvatila i to se vidi u kinu svim curicama koje su roditelji poveli dosadno. A film kao film ima dobrih i zamornih momenata malo predug mene nije odusevio ali je daleko od negledljivosti. Mozda samo malo manje feminizma i kljukanjs porukama i bio bi bolji.
Pogledao.Glup film skroz.Htio sam napustiti kino nakon pola sata.Ne preporučujem nikome.
Brate šta očekuješ od filma koji se zove Barbi. Neku dramu koja će ti primjeniti život. Ne ideš ni na koncert Ace Lukasa a očekuješ Mozarta.
Glup film, ili glup ti sto si dopustio da ti marketing proda film koji se zove Barbie, a nisi dijete?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
to boze sad mi je lakse u zivotu