Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> http://vkk.me/xdate
neka samo gurajte po bijelom svijetu uzimaj od levata pare na pravi nacin ... bravo za film
Hahaha jeste frustrirani sunce ti poljubim. Dobro jutro Bosno i Hercegovino, jesi li se imalo naspavala?
Alexandre Desplat nema 91 godinu nego 57. Cisto nako.
Imao sam cast sjediti sa ovim jednostavnim, a izuzetno nadarenim covjekom. Svi koji nesto pljuju, neka se u rupu zavuku i nek cvile, jer ne mogu zamisliti kakvo je ovo ljudsko bice. Misevi jedni
DOK STE SJEDILI , ŠTA STE BIJELO UŽIVALI ?
Za ove paćenike sto na sabahu poseru sve sto procitaju jer su poznati samo svojoj majci. Nije Fedka skrnavio katedralu nego je digao glas protiv zabrane kondoma u zemljama gdje dida ubija najvise ljudi,ali to mali mozgovi ovih jadnika ne mogu da dokuce. Inače,bravo Fedja i cestitamo na ulozi...ovoj zemlji treba daje spomenu u bilo cemu a da to nije rat!
haj nek je i on svijeta vidio
Jeste jeftina,taj covjek je snimo i film sa sva oskarovca.,sa Andjelinom,dobio produkcijuda radi film itd.... Mislis da je to bezveze? Jesi pogledao Fedju nekada u pozoristu?-sjajan!!!! Ali najlakse je posrati covjeka..
Bravo Fedja
A to si jedan obican nitkov
Bojim se da riječ 'kuler' i nije u našem riječniku... ...