Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepa vijest. Hajde valjda ce biti bolja sezona od ove zadnje dvije. Mada, teško da će ikad nadmašit one prve sa Šefikom i Dinom :D Uglavnom, sve najbolje i sretno.
Tacno, imaju premalo glumaca. Ali serija je i dalje dobra a bila bi i bolja da vrate Dinu i Sefiku.
Takodjer je šteta sto su preminulu Vanja Drach (doktor Džidžimilović) i Žan Marlot (Enes Hadžiethemćumurović)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zadnje sezone vase serije su tako lose da me je sramota,jedva da sam se 3 puta nasmijao,nestalo vam je fazona i sad spremate novu sezonu,tonete sve dublje i dublje...
Ova vijest je jako obradovala i nas preko bare-u Dijaspori-Svim Glumcima-Pa i Fedzi Isovicu Zelimo Puno Zdravlja i svako dobro-i velika vam hvala u nastavcima serija-zivjeli i pozdrav iz Canade!!
A mogao si Isovicu i da ih ne nastavljas, mislim nikakve stete za tu glupost. Nidje humora, samo ismijavanje Bosnjaka sa nekakvim blesavim kliseima. Cistokrvna glupost.
Msm da je odabir glumaca u zadnjim sezonama bio katastrofalan, mozda da pokusate sa nekim novim domacim glumcima koji bi se pridruzili Fazlonovicima
Čombe FTW !
Treba i znati kad prestati.
Mamuzanje mrtvog konja. Serija je bila odlicna do 60 i neke epizode, poslije odlaska Milana Pavlovica i uvodjenjem iritantnog Navojca sve je skliznulo u vulgarnost i neukus
Serija je OK samo bi trebalo malo korigovati lik Izeta Fazlinovića jer ispade da predstavlja čovjeka koji je ili mnogo nervozan ili pijan. Nije to baš slika i prilika Bosanaca i Hercegovaca (Bošnjaka).
Fedja kitaru napusi se kurcine...
Ona cuvena Izetova, MA MARS MI SA VRATA KAD TE LJEPO MOLIM!
Eto nek' su Hurem i sultani nešto bolji.
umrijece prirodnom smrcu od starosti..
Kako su počeli da tonu, teško će ova nova imati uspjeha, daj Bože da griješim...
Serija je na pocetku bila odlicna, ali onda je nestalo fazona, otislo pola glumaca i prestalo biti smijesno. No, nadam se da vam je pauza pomogla da smislite nove ideje i da cete se vratiti u punom svjetlu i biti kao i prve sezone! Sretno!
Pametan covjek ovaj Fedja Isovic. A o njegovom ocu, legendi Safetu ne treba ni trosit rjeci.
cuj safet mu otac, hahahahahahaha koja si ti budala
Hm, ne znam odakle mi taj podatak, al OK ta se greška i da nekako ispraviti. Samo tvoj nedostatak Živko se teško može popraviti. Očito imaš neki hromozom viška.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odron kao i sve ostalo sto ***sanske produkcije.