Promo
0

Februar, mjesec otključanih hit naslova u Telemach Video klubu

Dobra vijest za sve Telemach korisnike – od 1. do 28. februara će moći da uživaju u najvećem Video klubu u zemlji sa čak 12 otključanih kataloga i više hiljada dostupnih naslova.

"Na raspolaganju je bogata ponuda domaćih i stranih filmova, blokbastera i omiljenih serija, među kojima su TOP sa najgledanijim domaćim serijama (Ubice mog oca, Žigosani u reketu), zatim katalozi sa velikim brojem popularnih filmova i serija kao što su Pickbox (serije Vikinzi i Agatha Christie: Ubistvo po abecedi), Epic Drama (serija Washingtonovi špijuni), CineStar Premiere Plus (filmovi Zakon Nasilja i Velika igra) i AXN, Zauder sa sadržajem za odrasle, NG + (Predatori), tinejdžerski Vavoom (takmičenje Američki supertalent), dječiji Pikaboo, Minimax, My Baby TV i novi sadržaj za djecu Hopster. Kompletan sadržaj Telemach korisnici će moći da gledaju na bilo kojem ekranu – TVu, laptopu, tabletu ili telefonu, kad god požele. U Video klubu naslovi mogu da se pretražuju po želji, a gledanje može da se započne na jednom uređaju, i nastavi na istom ili drugom uređaju, da se pauzira, i sve to u kući ili van kuće preko EON aplikacije", navodi se u saopštenju.

Kompletan otključan sadržaj biće dostupan korisnicima EON Smart boxa, kao i svim Telemach korisnicima EON aplikacije kojoj pristupaju putem Moj Telemach naloga. Korisnicima na D3 platformi bit će dostupni svi katalozi (osim HBO OD) iz sekcije Market koji su im vidljivi u Video klubu. Korisnici Total TV Extra i Premium paketa mogu da pristupe promotivnom sadržaju putem EON aplikacije.

"Dovoljno je da pristupite Telemach Video klubu i uskočite u najbogatiji sadržaj do sada", pozivaju iz kompanije Telemach.