Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledaću ovo, iako me iz cipela izbace teški filmovi. Sjećam se da nakon scene iz Remakea, kad Mario Drmać pjeva "Il' je vedro, il' oblačno..." danima nisam mogao doći sebi. Jedna od najjačih scena iz domaćih filmova.
Ima li neko informaciju kada će, okvirno, prestati rat? Pitam za druga, Bakira.
Amin Bože da osvoji Oscara pa da se čuje u svijetu za ovu strahotu. Jedno je sigurno, cijeli svijet je gledao kako nas ubijaju. Holandija, Francuska, Japan su sa Srbijom direktno odgovorni za genocid. Sutra da se ponovo prilika pruži, bilo bi još gore, ne bi ostao niko živ da posvjedoči. 1000%
Emir H. je uspio preglumiti cetnika, a to nije bilo lako.
Čuj, film ga emotivno razorio!?! Je li ovaj sMarsa juče pao!? Čuli on svjedičenja ljudi, žena i djece od 95. pa do danas?! Ako će ikakav film išta pomoći da pojedincima bude jasnija slika o genocidu u Srebrenici onda OK. Ali, ko je "gluh i slijep" džaba mu svi filmovi.
garant opet nakav ratni jadinluk, a narod za 5 stoja radi
@24sata Pametan bi reko..nema buducnost bez proslosti..
@Bosancero1 Zbog takvih mudrolija se i dan danas sirom svijeta koljemo kao zivotinje... Sto se s Svedjani i Norvezani ne bave prosloscu i demonima starim stotinama godina? Nisu budale ko mi, pa da svaku generaciju u krvi odgajamo.
Ispade de pored svih muškaraca jedino Jasmila ima mu.a da uradi nešto ovako. Svaka čast!
Kazna ili iskušenje ??? Bosnjooo ne piji alkohol, ne jedi krmetinu , ne kockaj , ne kurvaj se, ne varaj , ne laži, ........moj Bošnjo i Allaha se boj jer ti samo on moze pomoci, ni Bakir, ni Dodik,ni Covic, ni Amerika , ni Rusija, ni Turska, nego samo Gospodar Milostivi Samilosni.
Ermin je nas najozbiljniji glumac . Odusevio me je u Rimejku.
Definitivno nas najgori glumac, usrao je citav remake svojom “glumom”. Ocajno, jedan izraz lica imao je citav film, gori od one kristen stewart.
Ovaj film ce nam zasigurno pomoci da nikad ne zaboravimo i da se jos jace, do kosti mrzimo. Mozete li zamisliti psihu jednog osnovca danasnjice poslije ovakvih scena. Ne znam, nisam pametan...
Jasnila je to bez sumnje odradila da bude svima istina bliza o peridu svih desavanja u Srebrenici. Mnogi ce na ovo gledat kao propagandu Bosnjaka,ali ovaj film je samo rezija istnine i nista vise u djelu perfektne redateljke Jasmile. Samo onog koga istina boli,samo onog ko nema u sebi malo ljudskog imat ce negativnu kritiku na ovaj film.
Moze li neko reci jel ovo filmcic sa budzeta pravljen ili je reziser vlastite pare ulozio?🤔 Sve mi nesto smrdi da je ovo jos jedan od budzetskih filmova, a sto ih finansiraju porezi koje drzava mucki otima od naroda!!!!
@TriarchMezopotamija Sta pucate minuse smrdalji jedni hahaha, garant da je budzetski filmcic, ajde fino, neko sd znaci uhljebio opet. "Kulturnjaci" - samo da vam porucim - MRS bavite se "kulturom" privatno i pravite i promovisite sta god hocete. SKIDAJTE SE SA BUDZETA SMRADOVI!!!
Sto su Bosnje postale osjetljive. Emotivno razoreni nakon fudbala, nakon filma, nakon vecere...
@gooUser1565174625 majku sam ti razorio sinoc, samo ovaj jezik razumijes jel e?
...nisam gledao,ali s obzirom ko je rezirao film pretpostavljam da se radi o jos jednom komunjarskom preseravanju u kojem se na kraju izjednacavaju sve tri strane i mudruje o bratstvu i jedinstvu.