Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar ovaj Enis, Bošnjak ili Hrvat islamske vjere, svejedno.
vidim negativne komentare da se ismijava s bosancima..pa i đuro se ismijava i sejo sexson ..s bosancima na koncertima .. nego ne moze nas čovjek da prihvati nečiji uspjeh ..
Enis je bh glumac, jedan od rijetkih koji je regionalno priznat. Sa ponosom ističe uvijek svoje porijeklo i pravi je ambasador naše države. Druga je stvar što bi naš narod bio najsretniji da Enis sjedi u Sarajevu i da nema za kifle. Ovdje se sve prašta, osim uspjeha!
Puno osuda na racun Enisa , zasto ljudi ? Covjek zivi i radi u hr ,tamo ga vole i postuju , tamo ima posla , ako nije u Sarajvu onda ne voli Bih nije bosnjak ko vi jel? Ma pušte ga ba
@SLIBODAiliNISTA11 podoh isto napisat
Ovaj mladi simpatični čovjek meni nije drag. Uvijek se sjetim jednog glupog skeča u još glupljoj humorističkoj emisiji hrvatske televizije u kojoj on otima od čistačice kantu za smeće kako bi je koristio kao prijemnu antenu za slušanje sevdalinke. Zatim zorno pokazuje kako se kanta puni sevdalinkom i kako tada može da sluša. Poželio sam tada da mu budem blizu i da ga povušem za uši.
Za šaku dolara...
Joj jest ovaj frajer dosadan. Em je grozan glumac em se stalno nesto kurci
Eneseee, oplodiiii me. Pokazala sam tvoje videe ovim drugaricama u svabiji kod mene, i cim su te vidjele, odma su rekle da ako treba usle bi i u trijo sa mnom i tobom Enese moj bosanceros nas ljubac za tebe od bosanske svabice
Vid kondoma ofarbanog.
Enis je super lik..uvijek pozitivan 👍👍
Tesanjska posla koji je lopov i prevarant fuj..fuj.
enise pop...is penise
Kako nastavak? Ne znam ni za prvi dio...
Prodao se sakicu kunica! Kakav odron od covjeka
Šta jebeno znači Žigosani u reketu? Kakav idiotski naziv "Smrtonosno ubistvo" "Lažna istina" "Kondom prevare"
Kaže, legendarni Dragan Bjelogrlić! HAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAH
Za neupućene, Enis i Ćiro su Bosanci, a Mustafa i Tarik su Zagrepčanci. The end